Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
PortadaPortada - RegidoriesRegidoriesPortada - Regidories - Administraciķ GeneralAdministraciķ General
ADMINISTRACIĶ GENERAL

Administraciķ General

Faįana Ajuntament d'Arenys de Mar Un dels grans objectius i alhora repte d´aquest mandat ha estat el de posar ordre en l´organitzaciķ administrativa de l´Ajuntament. La incorporaciķ de noves tecnologies, l´ampliaciķ dels serveis competencials i el creixement de la mateixa dināmica administrativa fa que els procediments quedin obsolets i es faci necessāria una nova organitzaciķ.

La Regidoria d´Administraciķ General va assumir l´encārrec de modernitzar l´administraciķ local, incorporar les tecnologies i instruments necessaris per aconseguir un servei eficaį i eficient, que donés resposta a totes les necessitats de la ciutadania.

El creixement de la poblaciķ comporta més necessitats de serveis i aixō no sempre ha de representar increments de costos sinķ que cal reestructurar l´administraciķ per aconseguir-ne una rendibilitzaciķ.

L´any 2008 la Regidoria va posar en marxa l´Oficina d´Atenciķ Ciutadana (OAC) amb horaris d´atenciķ més amplis i amb més prestacions de serveis, per estalviar viatges als vilatans i compaginar-ho amb els horaris de treball. Paralˇlelament, s´ha incorporat serveis telemātics per a la tramitaciķ administrativa, de manera que cada vegada es faci menys necessari acostar-se a l´Ajuntament. Amb l´entrada de l´any 2010 es produeix un increment important dels trāmits que es poden fer des de casa, a través d'Internet.

D'altra banda, s'han acabat les obres d´adaptaciķ del nou espai de l´Arxiu Municipal i s´ha iniciat els treballs d´informatitzaciķ de l´Arxiu, que portava molts anys endarrerit, la qual cosa facilita la tasca administrativa de l´Ajuntament.

Paralˇlelament s´ha creat i posat en marxa el Servei de Recursos Humans i Organitzaciķ, imprescindible per a una empresa amb més de dos-cents treballadors, i amb la voluntat de tancar el procés de Valoraciķ dels Llocs de Treball, optimitzar els recursos en la definiciķ d´una plantilla i organigrama efectius, i elaborar un nou conveni colˇlectiu dels treballadors.

El Govern Municipal vol convertir l´administraciķ local en un servei amable, eficaį i ampli al servei de les persones.

Dades de la regidoria

Regidor: Ramon Vinyes


Ajuntament d´Arenys de Mar
Riera del Bisbe Pol, 8
08350 Arenys de Mar
Telčfon 93 795 99 00

Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00