Arenys de Mar
Botķ que mostra/amaga menú lateral
EQUIPAMENTS I SERVEIS
Oficina d'Atenciķ Ciutadana d'Arenys de Mar
 • L'Oficina d'Atenciķ Ciutadana d'Arenys de Mar estā situada a l'edifici consistorial i treballa per aglutinar tots els trāmits i gestions que es poden dur a terme a l'Ajuntament d'Arenys de Mar. Amb aquesta filosofia, des de la seva posada en marxa, l'any 2009, cada vegada sķn més els trāmits que centralitza l'OAC, amb l'objectiu d'arribar a gestionar els més de 200 processos que ofereix l'Ajuntament d'Arenys de Mar.

  Amb la posada en marxa de l'OAC, el ciutadā o ciutadana redueix els passos que ha de seguir per aconseguir el que necessita de l'Ajuntament. Es tracta d'un model integra, concentrat i polivalent, ja que des d'un sol lloc s'informa i es tramita tot el que té a veure amb el consistori. Fins i tot aquells trāmits que es duen a terme des dels diferents departaments del consistori poden ser informats des de l'OAC, de manera que s'implanta el concepte de "finestreta única".

 • Serveis que ofereixen

  L'OAC virtual

  A partir d'aquest servei es pot consultar informaciķ sobre trāmits i gestions oferts des de l'Oficina d'Atenciķ Ciutadana. Addicionalment es pot iniciar la tramitaciķ en línia de determinades solˇlicituds i tenir accés a la carpeta del ciutadā amb informaciķ personal sota garantia de seguretat.

  Accedeix a l'OAC VIRTUAL

  La signatura digital

  Un dels serveis que ja ofereix l'OAC i que té més sentit que mai des de la posada en marxa de l'OAC virtual és la tramitaciķ de la signatura digital, una eina necessāria perquč la ciutadania pugui tramitar instāncies i/o demanar cita amb regidors o tčcnics municipals de manera telemātica, sense necessitat de personar-se físicament a les oficines de l'Ajuntament. Amb la signatura digital, tothom podrā accedir a la seva "carpeta", des d'on veurā l'estat de tots els expedients que tingui oberts a l'Ajuntament a través del web i de forma segura.

 • Riera del Bisbe Pol, núm. 8 08350 Arenys de Mar
 • 93 795 99 00
 • 93 795 70 31
 • De dilluns a divendres de 8:30 a 14:00 h.
 • Āmbit
  Equipaments i serveis d'āmbit administratiu
Publicat el 4 de febrer de 2010
^