Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
EQUIPAMENTS I SERVEIS
Oficina d'Atenció Ciutadana d'Arenys de Mar
 • L'Oficina d'Atenció Ciutadana d'Arenys de Mar està situada a l'edifici consistorial i treballa per aglutinar tots els tràmits i gestions que es poden dur a terme a l'Ajuntament d'Arenys de Mar. Amb aquesta filosofia, des de la seva posada en marxa, l'any 2009, cada vegada són més els tràmits que centralitza l'OAC, amb l'objectiu d'arribar a gestionar els més de 200 processos que ofereix l'Ajuntament d'Arenys de Mar.

  Amb la posada en marxa de l'OAC, el ciutadà o ciutadana redueix els passos que ha de seguir per aconseguir el que necessita de l'Ajuntament. Es tracta d'un model integra, concentrat i polivalent, ja que des d'un sol lloc s'informa i es tramita tot el que té a veure amb el consistori. Fins i tot aquells tràmits que es duen a terme des dels diferents departaments del consistori poden ser informats des de l'OAC, de manera que s'implanta el concepte de "finestreta única".

 • Serveis que ofereixen

  L'OAC virtual

  A partir d'aquest servei es pot consultar informació sobre tràmits i gestions oferts des de l'Oficina d'Atenció Ciutadana. Addicionalment es pot iniciar la tramitació en línia de determinades sol·licituds i tenir accés a la carpeta del ciutadà amb informació personal sota garantia de seguretat.

  Accedeix a l'OAC VIRTUAL

  La signatura digital

  Un dels serveis que ja ofereix l'OAC i que té més sentit que mai des de la posada en marxa de l'OAC virtual és la tramitació de la signatura digital, una eina necessària perquè la ciutadania pugui tramitar instàncies i/o demanar cita amb regidors o tècnics municipals de manera telemàtica, sense necessitat de personar-se físicament a les oficines de l'Ajuntament. Amb la signatura digital, tothom podrà accedir a la seva "carpeta", des d'on veurà l'estat de tots els expedients que tingui oberts a l'Ajuntament a través del web i de forma segura.

 • Riera del Bisbe Pol, núm. 8 08350 Arenys de Mar
 • 93 795 99 00
 • 93 795 70 31
 • De dilluns a divendres de 8:30 a 14:00 h.
 • Àmbit
  Equipaments i serveis d'àmbit administratiu
Publicat el 4 de febrer de 2010
^