Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
PROMOCIÓ ECONÒMICA - XIFRÉ
Buscar feina

classificats

Les persones que estiguin interessades a buscar feina s'han de posar en contacte amb el Servei Local d'Ocupació de la Regidoria de Promoció Econòmica d'Arenys de Mar, situat a la segona planta de l'Edifici Xifré, entre les 9.00 i 14.00 hores, de dilluns a divendres. El telèfon de contacte és el 93 792 26 01 i el correu electrònic proecon@arenysdemar.cat.

Si voleu donar-vos d'alta a la plataforma heu d'enviar un correu electrònic amb el vostre currículum actualitzat i les vostres dades personals (nom i cognoms, dni, telèfon i data de naixement) al mail:proecon@arenysdemar.cat.

Teniu a la vostra disposició la pàgina web https://xaloc.diba.cat/, que ofereix l'Ajuntament d'Arenys de Mar, en col·laboració amb la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona, on podreu consultar totes les ofertes laborals gestionades a tota la província de Barcelona.

SOC

El Servei de Promoció Local us ofereix la possibilitat de renovar la demanda d'ocupació via telemàtica. També disposa de les ofertes de l'Oficina de Treball de la Generalitat actualitzades diàriament, així com d'ofertes per treballar en altres municipis de la demarcació de Barcelona. Des d'aquí podeu consultar també les ofertes de treball i l'oferta formativa del Servei d'Ocupació de Catalunya de la Generalitat.

 

Club de Feina

L'Ajuntament d'Arenys de Mar també disposa del Club de Feina, una servei de caràcter pràctic i molt útil que posa tot un seguit d'eines a l'abast de totes aquelles persones que desitgen trobar feina.

Què hi trobaràs?

Ordinadors amb connexió a Internet i eines ofimàtiques amb atenció d'un/a tècnic/a, informació de cursos, cartellera informativa d’ofertes de treball, llistat d’empreses.

Qui el pot utilitzar?

Usuaris/es inscrits/es al servei de Borsa de Treball de l’Ajuntament d’Arenys de Mar. Com a requisit imprescindible, les persones que assisteixin al Club de Feina, hauran de tenir uns mínims coneixements informàtics i de navegació per Internet, ja que és un espai de recerca autònoma de feina.

Horari

De dilluns a divendres, de 9.00 a 14 hores amb cita prèvia.

Oferta pública d'Ocupació

Podeu accedir a l'Oferta Pública d'ocupació de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, que es publica al Tauler d'Anuncis Oficials d'aquest Ajuntament. Aquí hi trobareu totes les ofertes de feina que genera el consistori, amb tota la informació relativa al lloc de treball ofertat i la documentació que cal presentar. Cliqueu aquí.

 
Imprimir
^