Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
PortadaPortada - RegidoriesRegidoriesPortada - Regidories - ComunicaciķComunicaciķ
COMUNICACIĶ

La Regidoria de Comunicaciķ treballa per transmetre i comunicar als arenyencs i les arenyenques els projectes i les activitats que l'Ajuntament porta a terme des de les diferents ārees municipals.

Des del Servei de Premsa s'elabora la revista municipal A Tocar Ratlla, que es distribueix gratuītament a totes les llars d'Arenys de Mar, i l'agenda Arenys Activitats, que es pot trobar als equipaments públics i comerįos de la vila. Es treballa també en d'altres publicacions i campanyes d'informaciķ que promouen les regidories.

Des d'aquesta ārea es porten a terme un conjunt d'activitats periodístiques i comunicatives destinades a un ampli ventall de mitjans de comunicaciķ locals i comarcals. Aquesta funciķ d'enllaį informatiu es concreta en la redacciķ de notes i convocatōries de premsa i en l'atenciķ telefōnica als periodistes i mitjans de comunicaciķ. Durant l'any es presenten als mitjans iniciatives locals com el Calamarenys o el Festival de Jazz, que cada any tenen un abast més important. S'informa també de l'activitat quotidiana municipal (obres, concursos, agenda, etc.).

L'activitat comunicativa municipal es concreta també amb l'ús d'Internet amb l´objectiu de facilitar l'accés dels ciutadans a la vida municipal i també de donar a cončixer la vila d'Arenys de Mar arreu del mķn.

Rādio Arenys, al 91.2 de la FM, és la pionera de les emissores locals de Catalunya, amb prop de 30 anys de bagatge comunicatiu. Disposa d'una āmplia i consolidada programaciķ, a més d'uns serveis informatius de gran rigor. És també una emissora que integra les noves tecnologies, amb una pāgina web prōpia molt dināmica que ofereix serveis de video, rādio en directe i rādio a la carta.

Dades de la regidoria

Regidor: Jordi Muņiz

Telčfon de contacte: 93 795 99 00

Adreįa electrōnica de contacte: premsa@arenysdemar.cat

Āmbits de la regidoria
Butlletí d'informaciķ i agenda municipal
Emissora muncipal d'Arenys de Mar
Destaquem
 
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00