Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
A TOCAR RATLLA

A Tocar Ratlla

Consulteu aquí tots els butlletins publicats.

El butlletí d'informaciķ municipal arriba periōdicament a les cases arenyenques amb les notícies que va generant el consistori amb la seva activitat del dia a dia. La prioritat d'aquest Govern sķn les persones i per aquesta raķ es fa una aposta per un A Tocar Ratlla renovat, que oferixi més continguts, un mitjā de comunicaciķ āgil, com, de fet, ha de ser tot el que fa referčncia a l'Ajuntament: fācil, planer i accessible. Aquesta publicaciķ estā concebuda com una eina de servei públic que ha de contribuir a fer més transparent l'activitat institucional de l'administraciķ més prōxima a la gent d'Arenys.

El butlletí, així com totes les publicacions municipals i aquest mateix web, s'edita sota la llicčncia de Creative Commons, que substitueix el tradicional copyright i dķna llibertat als lectors de reproduir i fer difusiķ dels continguts de la revista, sempre que se'n citi l'autoria i no es faci servir amb finalitats comercials. Formar part del projecte de Creative Commons és una aposta del Govern municipal, que entén que té ple sentit tenint en compte que es tracta de publicacions que es paguen amb diner públic.

Arenys Activitats

Una altra publicaciķ municipal és l'agenda Arenys Activitats, que en forma de desplegable inclou les activitats de tot tipus que es duen a terme a Arenys de Mar durant tot el mes. Es reparteix mensualment als equipaments municipals i als quioscos i fleques del municipi. Sķn els mateixos organitzadors qui les inclouen en l'agenda del web municipal.

Dades de l'āmbit

A Tocar Ratlla i Arenys Activitats
Periodicitat del butlletí: bimensual
Periodicitat de l'agenda: mensual
Difusiķ: 8.000 exemplars.
Coordinaciķ i redacciķ: Marc Vidal Planet.
Regidoria de Comunicaciķ.
Correu electrōnic: premsa@arenysdemar.cat
telčfon: 93 795 99 02

Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00