Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ELS FORMULARIS
Inscripcions a la 31a Festa de l'arròs

La 31a Festa de l'Arròs es durà a terme el dilluns 1 de maig, a la Plaça de la Sardana (Parc de Lurdes), a partir de les 11 del matí. Termini màxim d'inscripció, diumenge 23 d'abril. Vegeu aquí les bases:

cartell arrós 2023

Normes de participació 

  1. Hi pot participar tothom qui vulgui.
  2. Els participants podran fer qualsevol tipus de cuinat amb la condició que l’arròs en sigui l’ingredient essencial.
  3. La Regidoria de Festes proporcionarà:
    1. Llenya
    2. Totxanes
    3. Aigua
  4. La coordinació dels materials anirà a càrrec del representant de cadascuna de les colles participants.
  5. El material per fer l’arròs, a part de l’esmentat, l’hauran de portar els participants.
  6. Hi haurà taules i cadires, perquè aquests arrossos es puguin menjar allà mateix. Cada colla participant haurà d’encarregar-se de muntar i desmuntar el seu material en l’espai indicat.
  7. La Regidoria de Fetes NO proporciona carpes per protegir-vos del sol.
  8. Hi haurà 2 WC químics a disposar per tots els assistents.
  9. L’arròs, per tal de fer el dinar conjuntament tots els grups, haurà d’estar acabat a dos quarts de tres de la tarda. Es podrà començar a fer a partir de les 11 del matí.
  10. Les inscripcions són gratuïtes.
  11. Termini d’inscripcions: fins al diumenge 23 d’abril, mitjançant aquest formulari.
  12. En cas de pluja, cada colla gestionarà el seu espai de cocció i menjador.

*
*
*
*
*Quantes paelles fareu?
*Necessites llenya?

* (camps obligatoris)

D'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD), les dades personals recollides en el present formulari seran objecte de tractament per part de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, amb la finalitat de prestar els serveis pels quals ha estat creat. La base legal pel tractament de les seves dades és el seu consentiment, el desenvolupament de mesures contractuals o precontractuals i l’interès públic o exercici de poders públics. Es podran exercir els drets d'accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a l'adreça oac@arenysdemar.cat. Pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades a l'adreça dpd.ajaarenysdemar@diba.cat. En tot cas, els interessats tenen el dret de presentar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legal o contractualment previst, o mentre es mantingui el consentiment de l'interessat. No es farà cessió de les dades obtingudes excepte pel compliment d’obligacions legals de l’Ajuntament. Es farà cessió de les dades obtingudes a l’Administració o amb la finalitat de resoldre la seva sol·licitud. Preguem comuniqui de forma immediata a oac@arenysdemar.cat qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació a les dades que ens ha proporcionat, amb la finalitat que aquests responguin amb veracitat a la seva situació personal en tot moment.

 

 
^