Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ELS FORMULARIS
Teniu problemes amb el senyal televisiu?

Conscients de la mala recepció del senyal televisiu a Arenys de Mar, posem a la vostra disposició aquest formulari per fer-nos arribar els detalls de la recepció a casa vostra i qualsevol incidència puntual que ens vulgueu comunicar.

El 30 de juny de 2009 la televisió tal com la coneixem avui, la televisió analògica, s'acabi per donar pas a la TDT, la Televisió Digital Terrestre. L'Ajuntament treballa per garantir que tothom tingui accés als continguts de TDT en el moment en què es produeixi el que es coneix com l'"apagada analògica". Això no vol dir que no es treballi per millorar aquest senyal, ja s'han fet diferents actuacions per millorar la visibilitat dels canals analògics, com la detecció d'interferències dins i fora dels edificis. 

Per aquesta raó us convidem a omplir aquest formulari, per conèixer més detalladament cada cas i buscar les solucions més adients en cada cas.

Dades generals
*
*
*
És una antena comunitària?
Disposeu d'un amplificador de senyal?
Televisió analògica (tradicional)
*Cap a on està orientada l'antena?
Indiqueu com veieu cadascun dels següents canals televisius
TV1
TV2
TV3
C33
Antena3
Cuatro
Tele5
La Sexta
TAM (Televisió d'Arenys de Munt)
Televisió Digital Terrestre (TDT)
*Disposeu de l'aparell per rebre la TDT al vostre televisor?
*Heu fet alguna adaptació a la vostra antena per poder veure bé la TDT?
*Cap a on està orientada la vostra antena de TDT?
Quina polaritat té la vostra antena?
Indiqueu com veieu els següents canals
TV3
C33
3/24
300
TV1
TV2
Canal 24 horas
Clan TVE
Teledeporte
Altres
Heu consultat el vostre problema amb un tècnic/instal·lador?
Voleu rebre a la vostra bústia de correu electrònic les notícies que generi l'Ajuntament referents al senyal televisiu?

D´acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s´informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l´Ajuntament i que poden ser objecte d´inclusió en altres fitxers automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s´informa a la persona interessada de la possibilitat d´exercir els drets d´accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d´atenció ciutadana.

 
^