Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
ELS FORMULARIS
Espais del C.C.Calisay
Auditori josep M. ArnauSala Noble del C.C.Calisay
  • Auditori Josep Ma. Arnau: espai destinat a  conferències equipat amb 130 cadires, equip de so, llums, ordinador portàtil, canó de projeccions i connexió a Internet.
  • Sala Noble: espai de conferències equipat amb 60 cadires, equip de so, ordinador portàtil, televisió de plasma i connexió a Internet.
  • Sala Gran de l'Espai d'Entitats:espai destinat a tallers i reunions equipat amb 30 cadires, 4 taules, ordinador portàtil, canó de projeccions, pissarra i connexió a Internet.
  • Aula de l'Espai d'Entitats: espai destinat a cursos i reunions equipat amb 14 cadires, 6 taules, pissarra i connexió a Internet.
  • Pati: espai destinat a activitats d'esbarjo.
Introduïu les dades sense apòstrofs
(* camps obligatoris)
*
*
*
*
*
*
*Espai sol·licitat
*
Cliqueu per veure l'ajuda *Data de realització ( - - )
*Hora d'inici ( - )
*Hora acabament ( - )

A l'Aula i Sala Gran de l'Espai d'Entitats no hi ha equip de so

Equips sol·licitats
Cliqueu per veure l'ajuda Micròfons
Cliqueu per veure l'ajuda 
*Accepto totes les condicions que es detallen en les bases de cessió

Consulteu les bases de cessió dels espais


D´acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s´informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l´Ajuntament i que poden ser objecte d´inclusió en altres fitxers automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s´informa a la persona interessada de la possibilitat d´exercir els drets d´accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d´atenció ciutadana.

 
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00