Arenys de Mar
Botķ que mostra/amaga menú lateral
ELS FORMULARIS
Espais del C.C.Calisay
Auditori josep M. ArnauSala Noble del C.C.Calisay
  • Auditori Josep Ma. Arnau: espai destinat a  conferčncies equipat amb 130 cadires, equip de so, llums, ordinador portātil, canķ de projeccions i connexiķ a Internet.
  • Sala Noble: espai de conferčncies equipat amb 60 cadires, equip de so, ordinador portātil, televisiķ de plasma i connexiķ a Internet.
  • Sala Gran de l'Espai d'Entitats:espai destinat a tallers i reunions equipat amb 30 cadires, 4 taules, ordinador portātil, canķ de projeccions, pissarra i connexiķ a Internet.
  • Aula de l'Espai d'Entitats: espai destinat a cursos i reunions equipat amb 14 cadires, 6 taules, pissarra i connexiķ a Internet.
  • Pati: espai destinat a activitats d'esbarjo.
Introduīu les dades sense apōstrofs
(* camps obligatoris)
*
*
*
*
*
*
*Espai solˇlicitat
*
Cliqueu per veure l'ajuda *Data de realitzaciķ ( - - )
*Hora d'inici ( - )
*Hora acabament ( - )

A l'Aula i Sala Gran de l'Espai d'Entitats no hi ha equip de so

Equips solˇlicitats
Cliqueu per veure l'ajuda Micrōfons
Cliqueu per veure l'ajuda 
*Accepto totes les condicions que es detallen en les bases de cessiķ

Consulteu les bases de cessiķ dels espais


D´acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecciķ de dades de carācter personal, s´informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l´Ajuntament i que poden ser objecte d´inclusiķ en altres fitxers automatitzats per fer-ne el tractament informātic. Així mateix, s´informa a la persona interessada de la possibilitat d´exercir els drets d´accés, rectificaciķ, cancelˇlaciķ i oposiciķ, en els termes inclosos a la legislaciķ vigent, mitjanįant escrit adreįat a qualsevol dels punts d´atenciķ ciutadana.

 
^