Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ELS FORMULARIS
Espais del C.C.Calisay
Auditori josep M. ArnauSala Noble del C.C.Calisay
  • Auditori Josep Ma. Arnau: espai destinat a  conferències equipat amb 130 cadires, equip de so, llums, ordinador portàtil, canó de projeccions i connexió a Internet.
  • Sala Noble: espai de conferències equipat amb 60 cadires, equip de so, ordinador portàtil, televisió de plasma i connexió a Internet.
  • Sala Gran de l'Espai d'Entitats:espai destinat a tallers i reunions equipat amb 30 cadires, 4 taules, ordinador portàtil, canó de projeccions, pissarra i connexió a Internet.
  • Aula de l'Espai d'Entitats: espai destinat a cursos i reunions equipat amb 14 cadires, 6 taules, pissarra i connexió a Internet.
  • Pati: espai destinat a activitats d'esbarjo.
Introduïu les dades sense apòstrofs
(* camps obligatoris)
*
*
*
*
*
*
*Espai sol·licitat
*
Cliqueu per veure l'ajuda *Data de realització ( - - )
*Hora d'inici ( - )
*Hora acabament ( - )

A l'Aula i Sala Gran de l'Espai d'Entitats no hi ha equip de so

Equips sol·licitats
Cliqueu per veure l'ajuda Micròfons taula
Cliqueu per veure l'ajuda Micròfon sense fils pel públic
Cliqueu per veure l'ajuda 
*Accepto totes les condicions que es detallen en les bases de cessió
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la política de privacitat


Consulteu les bases de cessió dels espais

D'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD), les dades personals recollits en el present formulari seran objecte de tractament per part de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, amb la finalitat de prestar els serveis pels quals ha estat creat. La base legal pel tractament de les seves dades és el seu consentiment, el desenvolupament de mesures contractuals o precontractuals i l’interès públic o exercici de poders públics. Es podran exercir els drets d'accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a l'adreça oac@arenysdemar.cat. Pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades a l'adreça dpd.ajaarenysdemar@diba.cat. En tot cas, els interessats tenen el dret de presentar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legal o contractualment previst, o mentre es mantingui el consentiment de l'interessat. No es farà cessió de les dades obtingudes excepte pel compliment d’obligacions legals de l’Ajuntament. Es farà cessió de les dades obtingudes a l’Administració o amb la finalitat de resoldre la seva sol·licitud. Preguem comuniqui de forma immediata a oac@arenysdemar.cat qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació a les dades que ens ha proporcionat, amb la finalitat que aquests responguin amb veracitat a la seva situació personal en tot moment.

 
^