Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El Consell d'Infants acomiada el curs amb molta feina feta

El divendres dia 15 de juny es va realitzar l'acte de cloenda del primer Consell dels Infants d'Arenys de Mar a la Sala Josep M. Arnau del Centre Cultural Calisay. L'acte va comptar amb la presència de l'alcaldessa, Annabel Moreno, i va ser obert a tothom perquè els consellers i conselleres poguessin presentar tota la feina que han portat a terme des de la constitució del Consell, el passat mes de febrer.

Ha estat una gran experiència comptar amb la participació dels nens i nenes en qüestions com la seva opinió en relació a l'espai públic d´Arenys de Mar i amb les propostes que han aportat des de les escoles i les entitats que representen per a la partida de 10.000€ del Pressupost Participatiu reservada al Consell dels Infants.

En aquest sentit, des del Consell d'Infants s'ha decidit destinar aquest pressupost a instal·lar fonts d'aigua a diferents punts de la vila i una tirolina a la platja.

Tot i que el nombre de reunions plenàries del Consell ha estat més curt de l'habitual, s'ha pogut elaborar un reglament pel funcionament del Consell i s'ha decidit quin seria el logotip del Consell dels Infants a partir de les propostes formulades per tots els companys.

En aquesta darrera sessió, l'alcaldessa va agrair a tots els consellers i conselleres la seva gran feina i es va acomiadar dels Consellers de 6è que deixaran el càrrec. Al setembre s'escolliran els consellers i conselleres que els substituiran d'entre els alumnes de 5è. Agraïment també, per la seva feina i el seu recolzament, als tutors de 5è i 6è de les escoles Joan Maragall, Sinera i La Presentació, i dels responsables del CRAE Maricel, del Centre Obert Tallaferro i del Cau Flos i Calcat.

Fitxer Acrobat-PDF de (4.34MB)

Fitxer: PresentaciA__Consell_Infants_Arenys_de_Mar_2018__2_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 21
Mida: 4.34 MB

Publicat el 20 de juny de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^