Arenys de Mar
Portada>Participaciķ Ciutadana
Botķ que mostra/amaga menú lateral
PARTICIPACIĶ CIUTADANA

Participaciķ Ciutadana

Entra a l'espai de participaciķ: Participa!
Tota la informaciķ dels processos participatius a un clic!

Logotip Participa

La democrācia representativa necessita, avui, una implicaciķ més gran de tota la poblaciķ per avanįar en temes de civisme, convivčncia i cohesiķ social. Cal fer esforįos per aconseguir que els vilatans i vilatanes es sentin compromesos en el desenvolupament del seu municipi, i aixō passa per posar en marxa mecanismes participatius que fomentin la interacciķ social, consolidin la conscičncia col•lectiva i redueixin l´aīllament.

L´existčncia de la regidoria de Participaciķ Ciutadana és la garantia de la voluntat del govern municipal d´apostar per la implicaciķ dels habitants en el funcionament de la vida pública d´Arenys de Mar. Aquesta participaciķ, perō, incumbeix en tota l´organitzaciķ municipal, i, per tant, el seu treball és transversal.

El Reglament Orgānic Municipal (ROM) com a eina reguladora de l'organitzaciķ i el funcionament de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, i el Reglament de Participaciķ Ciutadana preveuen en el seu articulat diferents elements per fer efectiva la participaciķ dels ciutadans i ciutadanes en la vida municipal. L´assistčncia activa als plens municipals, la participaciķ en audičncies públiques, o la participaciķ en els consells sectorials municipals sķn formes de fer efectiva aquesta participaciķ.

Des de la regidoria volem dinamitzar les associacions i entitats sense ānim de lucre, perquč creiem que sķn les escoles de la vida social de la poblaciķ, i les eines que han de permetre la creaciķ d´una xarxa activa ciutadana, que es preocupi pel desenvolupament de la vila, i les millores en les condicions de vida de tots els seus veīns i veīnes. Volem donar veu a les persones i rendibilitzar els coneixements i experičncies, per avanįar tots junts.

Dades de la regidoria

Regidora: Laia Martín

Ajuntament d'Arenys de Mar. Centre Cultural Calisay
Riera Pare Fita, 31
08350 Arenys de Mar
Tel. 93 795 97 77

correu electrōnic

^