Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Ajuntament lliurarà la Medalla de la Vila als Caputxins aquest divendres

medalla de la vilaArenys de Mar lliurarà aquest divendres al vespre la Medalla de la Vila a la comunitat dels frares Caputxins. El lliurament es farà després que el Ple municipal del mes d'abril aprovés per unanimitat concedir aquesta distinció institucional.

La concessió de la Medalla de la Vila coincideix amb la celebració, enguany, de l’Any Caputxí, amb el qual es commemoren els 400 anys de l’arribada dels Frares Caputxins a la nostra vila i vol ser un reconeixement a les accions de beneficència que han realitzat en aquests quatre segles envers Arenys de Mar i els seus habitants.

Entre aquestes accions, destaca la cessió dels terrenys que els Caputxins van fer l’any 2004 per construir fins a una seixantena de pisos socials a la zona que avui coneixem com el Pla dels Frares, a més del servei de menjador i acollida que sempre han dispensat a les persones més necessitades.

El lliurament de la Medalla de la Vila tindrà lloc a la sala d'actes de la Biblioteca, a partir de les 9 del vespre, en el decurs de les conferències 400 anys de presència caputxina a Arenys de Mar, a càrrec de fra Valentí Serra, i Retrat d'alguns frares arenyencs, amb fotografies de Joan Devesa i a càrrec de fra Mateu Sanclimens.
 

Publicat el 15 de maig de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^