Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Les Clarisses és l'opció més votada per acollir la nova Biblioteca
La participació a la consulta popular frega les 2.000 persones

clarissesL'antic convent de les Clarisses ha estat, amb molta diferència, l'opció més votada per la població, a priori, per acollir la futura Biblioteca d'Arenys de Mar. Les dades provisionals, a l'espera de validar els vots en relació al padró municipal, indiquen que el 64,13% de les persones que han participat a la consulta d'aquest cap de setmana volen aquesta opció. En vots, les Clarisses s'emporta provisionalment 1.255 vots, seguit de lluny pel Xifré amb 425 vots (21,72% del total) i del Calisay, amb 277 vots (14,15%).

Pel que fa a la participació, un total de 1.957 persones han participat durant els tres dies a la consulta per escollir la ubicació de la futura Biblioteca d'Arenys de Mar. D'aquestes, 1.028 ho van fer mitjançant el formulari habilitat al web municipal, mentre que 935 persones van votar a l'urna física instal·lada durant els tres dies al davant del Centre Cultural Calisay.

El primer recompte ha tingut lloc aquest dilluns al matí per part de la tècnica de Participació Ciutadana amb la col·laboració de membres de l'Observatori Ciutadà Municipal.

El següent pas serà validar cadascun d'aquests vots segons els requisits de participació, que eren estar empadronat a Arenys de Mar i ser major de 16 anys. Tan bon punt s'hagi realitzat aquesta comprovació, farem públics els resultats definitius.

Publicat el 12 de març de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^