Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Visita guiada als tres possibles emplaçaments de la nova Biblioteca

Com a part de les activitats prèvies a la consulta ciutadana per escollir a quin indret traslladar la Biblioteca d'Arenys de Mar, el dissabte 24 de febrer es va portar a terme la sessió informativa La Biblioteca Creix! en la que tots els assistents van poder conèixer les característiques dels tres edificis -Calisay, Xifré i Clarisses- que es postulen com a possibles emplaçaments per a la nova biblioteca d'Arenys de Mar. Però especialment important va ser la informació sobre les afectacions que té cadascun d'aquests edificis, quins serveis i/o entitats els ocupen i caldria traslladar, així com els passos que caldria fer en cadascun dels casos.

A mode de resum, aquesta és la informació principal:

Fitxer Acrobat-PDF de (581,06kB)

Fitxer: 20180221_V8_TripticPaper.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 581,06 kB

Si desitgeu informació ampliada sobre la sessió informativa del 24 de febrer, podeu consultar aquest document:

Fitxer Acrobat-PDF de (11,06MB)

Fitxer: 20180223_PresentacioSessioInformativa.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 69
Mida: 11,06 MB

També com a acte previ a la consulta de la Bilbioteca, el pròxim dissabte 3 de març s'ha programat una visita guiada als tres possibles emplaçaments. El punt de sortida és al davant del C.C. Calisay, a les 10.30 h, i no cal inscripció prèvia.

La consulta tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 de març a les urnes que trobareu físicament al C.C. Calisay o mitjançant el formulari que s'habilitarà aquests tres dies al web municipal.

Publicat el 27 de febrer de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^