Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Una nova tarifa permet aparcar 24 hores a l'aparcament municipal del Xifré per menys de 4 euros

L'Ajuntament d'Arenys de Mar i Interparking, nova concessionària dels aparcaments de la vila, han donat a conèixer avui al migdia la nova tarifa que entrarà en vigor aquest mateix dijous i que permetrà aparcar durant 24 hores seguides a l'aparcament de les feixes del Xifré per tan sols 3,95 euros.

La nova tarifa suposa una rebaixa de prop del 80% en relació a la que es venia aplicant fins ara i suposa una de les primeres accions que posa en marxa la nova concessionària per dinamitzar les places d'estacionament d'Arenys de Mar, en consonància amb la voluntat del govern municipal de reduir tarifes i potenciar l'ús de l'aparcament del Xifré com a estacionament de llarga durada.

Amb aquesta mesura es vol beneficiar els usuaris que tenen previst passar més de tres hores a la vila, així com els comerciants d'Arenys, que veuran com els seus clients potencials poden passejar i disposar de tota l'estona que considerin necessària sense haver de preocupar-se pel tiquet de l'aparcament.

La segona d'una sèrie de millores que es volen implantar

La rebaixa tan substancial de l'aparcament del Xifré és la segona acció que es porta a terme en els darrers mesos -després de la bona acollida de la posada en marxa de la "zona vermella" d'estacionament exprès al davant del Mercat municipal- i que formen part d'un paquet de millores que es continuaran implementant en el 2018.

És el cas de la renovació dels parquímetres i d'una aplicació que permetrà pagar l'estacionament a través del telèfon mòbil, així com la voluntat d'aplicar una rebaixa en les tarifes de la zona blava i la possibilitat d'ampliar places per a residents.

Tot plegat posa de manifest la bona entesa entre el consistori i Interparking per treballar plegats en la millora de la mobilitat a Arenys de Mar.

Publicat el 13 de desembre de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^