Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Dissabte la N-II tallada per una cursa esportiva
N-II completament tallada entre 2/4 de 8 del matí a les 7 de la tarda

ironman 2017Dissabte  30 de setembre se celebra al Maresme la cursa esportiva IRONMAN. Per tant la N-II en tot el nostre terme municipal quedarà totalment tallada a la circulació de vehicles entre les 07´30 i les 19 hores, aproximadament, d´aquest dia.  

Altres dades d´interès i serveis afectats:

- La carretera N-II estarà totalment tallada al trànsit de vehicles entre les 7´30 i les 19´00 hores aproximadament.

- El bus regular (Colomer) que fa la ruta entre Arenys de Munt i Arenys de Mar podrà baixar fins la rotonda de l´Ajuntament on farà el servei de parada i final de línia.

- Entre els conjunts residencials La Estrella i Apartarenys, així com des del casc urbà de Canet hi haurà un carril provisional.

- Els veïns de les urbanitzacions de les Villes i El Canyadell, així com els de la zona comercial Muvisa podran accedir-hi pel carrer d´en Draper.

- Del pàrquing de la Renfe no podran sortir vehicles i el pas de vianants de la Renfe en la N-II estarà tallat també a les persones i  s'haurà d´utilitzar el pas soterrani per accedir-hi.

- Del port es podrà sortir i entrar pel soterrani de la riera del Bisbe Pol d´Arenys de Mar i accedir per la Riera cap a l'autopista.

-  Als carrers de les urbanitzacions d´Arenys de Mar hi haurà senyalització provisional per indicar els recorreguts alternatius a la N-II i així facilitar-los la mobilitat fins al nucli urbà i a l´autopista.

Publicat el 28 de setembre de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^