Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL CALAMAR D'ARENYS
MOSTRA GASTRONÒMICA DIVENDRES 4 D'OCTUBRE

 emplaçament mostra


Ja tenim la tardor aquí i amb ella: el Calamarenys! Celebrarem la primera activitat de les Jornades el divendres 4 d'octubre a partir de les 20.00 amb la Mostra Gastronòmica, on podràs tastar en format de tapa alguns dels plats amb el calamar d'Arenys i que elaboraran especialment per aquest esdeveniment els següents restaurants. 

Actuació musical en directe a càrrec de Nòmada Duo i un taller infantil: fes el teu barret en forma de calamar (a partir de 5 anys).

Totes les tapes són a 5 euros. També ho pots maridar amb el vi que et proposaran els restaurants per 3 euros.

1. BTAKORA:

TAPA 1: Entrepà de calamars d’Arenys amb salsa tàrtara i espinacs frescos.

TAPA 2: Fideuà de calamars d’Arenys amb allioli de tinta.

2. CAN DANI:

TAPA 1: Calamars d’en Dani amb algues marines.

TAPA 2: Calamars a l´estil Can Dani. 

3. CAN MAJÓ

TAPA 1: Guisat de calamars amb bolets i carxofes. (apte per a celíacs)

TAPA 2: Calamars en escabetx. (apte per a celíacs)

4. EL CORRALITO PARRILLA ARGENTINA

TAPA 1: Empanades de calamars.

TAPA 2: Croquetes de calamars a la seva tinta.

5. EL MOTDELVILA

TAPA 1: Burguer de calamar amb pa de la seva tinta i pesto nero.

TAPA 2: Taco de calamar amb jalapenyos.

6. EL  PORTINYOL

TAPA 1: Calamars d’Arenys amb mongeta de ganxet, botifarra negra i rovell d'ou. (apte per a celíacs)

TAPA 2: Calamars fregits amb farina de cigró .(apte per a celíacs)

7. LA RACLETTE

TAPA 1: Arròs melós de calamars i ceps. (apte per a celíacs)

TAPA 2: Wok de verdures amb calamar de potera. (apte per a celíacs) 

8. LA TAPETA DEL MERCAT

TAPA 1: Calamar farcit amb bolets de temporada i salsa de xocolata.(apte per a celíacs)

TAPA 2: Calamar a la planxa farcit amb xistorra, formatge gruyère i ceba caramel·litzada. (apte per a celíacs)

9. MSON DE MAR

TAPA 1: Calamars farcits de carn amb salsa de xocolata. (apte per a celíacs)

TAPA 2: Bombes de calamar amb allioli suau.  (apte per a celíacs) 

10. RESTAURANT BLAU DE MAR

TAPA 1: Bocata de calamar amb maionesa d’all confitat i ceba confitada.

TAPA 2: Calamar farcit de gambes al gingebre, amb cremós de marisc i puré de pèsols. (apte per a celíacs) 

11. SYNERA CERVESA ARTESANA

Cervesa artesana  d’Arenys de Mar. (2€) 

12. PASTISSERIA DANÉS

POSTRE 1: Mousse de llimona amb Coqueta d’Arenys.(3€)

POSTRE 2: Massini trufat amb Coqueta d’Arenys.(3€)

13. BAR DELS SERÀFICS

Aigua: 1€

Cafès: 1€

Cava: 3€

Gintònic: 6€

Refresc: 2€

 
^