Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La Biblioteca marxa de viatge literari a Itàlia

El proper dissabte 10 de juny, la Biblioteca realitzarà el seu 10è viatge literari, una activitat molt consolidada, que va néixer en commemoració del 50è aniversari de l'equipament.

Enguany el viatge literari es fa a Itàlia, a la regió de la Pulla, situada al sud-est del país, on els participants podran visitar les ciutats de Brindissi, Lecce, Otranto, Gallipoli, Ostuni, Alberobello, Polignano a Mare, Brindisi i Bari. Aquesta última ciutat, Bari, és la protagonista de la novel·la La Ferocitat de Nicola Lagioia, i on es desenvoluparà la tertúlia literària del llibre.

La Ferocitat ha estat guardonada amb diversos premis, entre els quals destaca el Premi Strega. És una d'aquelles novel·les immenses que giren al voltant d'una família. Les vides de cadascun dels seus membres mostren bocins d'un món fet a trossos. En aquest cas, el món que es trenca s'assembla molt al nostre: Lagioia retrata una Itàlia (Bari, sobretot) desfeta per la corrupció urbanística i pel contrast violent entre l'aparença, el desig i la realitat.

El viatge durarà fins el dia 14 de juny. Quatre dies intensos en un lloc catalogat com a “el secret millor guardat”.

Publicat el 8 de juny de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^