Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
La Biblioteca posa en marxa dos concursos per celebrar els seus 60 anys

La Biblioteca P. Fidel Fita d'Arenys de Mar està de celebració: enguany s'acompleixen 60 anys d'aquest equipament cultural. I entre les diferents accions commemoratives que tindran lloc durant l'any, han posat en marxa concursos de punts de llibre i d'Instagram.

En el primer cas, hi haurà tres categories diferenciades per edat i s'editaran els punts de llibre guanyadors i es realitzarà una exposició amb tots els treballs presentats. La temàtica, com no podria ser d'altra manera, versarà sobre el 60è aniversari de la Biblioteca.

Pel que fa al concurs d'Instagram, aquest va dirigit a tots els usuaris d'aquesta aplicació mòbil que siguin majors d'edat i que siguin seguidors del perfil @BiblioArenysMar. Els participants hauran de retre homenatge a la Biblioteca a través de les seves fotografies, les quals hauran d'incorporar els hashtags #60anysBiblioArenysMar i #BiblioArenysMar per poder participar al concurs. La fotografia guanyadora serà utilitzada com a element comunicatiu destacat en l'exposició dels 60 anys de la Biblioteca.

Per conèixer tots els detalls dels dos concursos, així com els terminis de presentació, podeu consultar els següents enllaços:

Informació publicada el 21 d'abril de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00