X
Arenys de Mar
Botķ que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Costes oferirā una sessiķ formativa sobre la dināmica del litoral

Es continuen donant passes per constituir una taula de gestiķ del litoral d'Arenys de Mar. En la darrera reuniķ, celebrada el passat 10 de marį amb representants de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, de Ports, de la demarcaciķ de Costes, dels pescadors arenyencs i de la plataforma Preservem el Litoral, el grup de treball va consensuar convocar noves reunions en quč també hi siguin presents representants de Costes de la Generalitat, Consell Comarcal, Adif i Departament de Medi Ambient, així com biōlegs experts en el litoral marí maresmenc.

L'objectiu d'aquesta taula de gestiķ del litoral serā la d'estudiar solucions definitives i sostenibles de consolidaciķ de les platges i consensuar amb el Ministeri de Medi Ambient les actuacions que s'hagin de portar a terme.

Tanmateix, es va acordar programar una sessiķ formativa de dināmica del litoral en quč tčcnics de la demarcaciķ de Costes explicaran les afectacions que tenen les accions que es realitzen a la nostra costa, com ara quč succeeix quan es construeixen espigons o quan es fan dragatges de sorra. Una sessiķ que serā oberta a tothom i que estā previst que es convoqui en les prōximes setmanes.

Informaciķ relacionada:
L'Ajuntament vol impulsar una Taula de treball per la gestiķ del litoral

Publicat el 13 de marį de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^