Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Es reedita l'obra de Cucurull Dos pobles ibèrics. Portugal i Catalunya

El Delegat de la Generalitat de Catalunya a Portugal, Ramon Font, ha visitat aquest dimarts 21 de febrer la Biblioteca d’Arenys de Mar amb motiu de la publicació que farà properament la Societat Portuguesa d’Autors del llibre Dos pobles ibèrics. Portugal i Catalunya, obra de l’autor arenyenc Fèlix Cucurull, ja que enguany es compleixen cinquanta anys de la seva primera edició.

El Delegat de la Generalitat a Portugal s'ha reunit amb el fill de l’autor, Jordi Cucurull; la Regidora de Cultura d’Arenys de Mar, Isabel Roig; i la Directora de la Biblioteca, Muntsa Abad. La trobada ha servit per traçar la participació de la vila en la presentació d'aquesta reedició del llibre, que tindrà lloc el pròxim 20 d’abril a Lisboa, així com la col·laboració de la Biblioteca P. Fidel Fita en la cessió de material divers del Fons Documental Fèlix Cucurull per a l’exposició de l’autor que es farà a la mateixa ciutat.

D’altra banda, també s’ha acordat que el divendres 5 de maig es presentarà la reedició de l'obra a la nostra vila. Serà a les set de la tarda, a la sala d’actes de la Biblioteca.

Publicat el 23 de febrer de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^