Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Visites guiades als horts dels Arenys

producte arenys

Després que el passat 21 de febrer es presentés davant de la premsa i les institucions, la marca Producte d'Arenys ja té en marxa les primeres activitats vinculades a la divulgació dels productes que es fan als dos Arenys.

De cara al pròxim mes d'abril s'han programat visites guiades a dos horts arenyencs. Es tracta de l'hort de Can Marpons d'Arenys de Munt i de l'horta Moragas d'Arenys de Mar. L'1 d'abril es farà la primera de les visites a Can Marpons per a un grup de persones com a màxim. La sortida començarà a les 11.30 h i el punt de trobada serà l'aparcament del rial Bellsolell. Durant la visita s'explicarà la història del cultiu de la maduixa al Maresme i com aquest ha anat evolucionant amb l'arribada de les noves tecnologies. S'explicarà també la filosofia de treball d'aquests productors arenyencs basada en el respecte al medi natural que ens envolta per tal d'oferir un producte saludable amb la màxima qualitat.

D'altra banda, el 30 d'abril es faran dues visites guiades a l'horta Moragas. La primera serà a les 10 del matí i la segona a les 11.30 h. En aquest cas, l'aforament màxim serà de 15 persones per grup i el punt de trobada serà al davant de l'escola Sinera. Un cop al seu hort, la Rosa Roigé i en Valentí Vilanova us acompanyaran i explicaran el cultiu dels seus productes i les seves tècniques de conreu, a més de mostrar els productes de temporada i fer una volta per un entorn de pagès molt familiar.

Totes les visites als horts són gratuïtes i cal fer la inscripció prèvia a través d'aquest formulari.

 
 
 

Publicat el 27 de febrer de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^