Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
Visites guiades als horts dels Arenys

producte arenys

Després que el passat 21 de febrer es presentés davant de la premsa i les institucions, la marca Producte d'Arenys ja té en marxa les primeres activitats vinculades a la divulgaciķ dels productes que es fan als dos Arenys.

De cara al prōxim mes d'abril s'han programat visites guiades a dos horts arenyencs. Es tracta de l'hort de Can Marpons d'Arenys de Munt i de l'horta Moragas d'Arenys de Mar. L'1 d'abril es farā la primera de les visites a Can Marpons per a un grup de persones com a māxim. La sortida comenįarā a les 11.30 h i el punt de trobada serā l'aparcament del rial Bellsolell. Durant la visita s'explicarā la histōria del cultiu de la maduixa al Maresme i com aquest ha anat evolucionant amb l'arribada de les noves tecnologies. S'explicarā també la filosofia de treball d'aquests productors arenyencs basada en el respecte al medi natural que ens envolta per tal d'oferir un producte saludable amb la māxima qualitat.

D'altra banda, el 30 d'abril es faran dues visites guiades a l'horta Moragas. La primera serā a les 10 del matí i la segona a les 11.30 h. En aquest cas, l'aforament māxim serā de 15 persones per grup i el punt de trobada serā al davant de l'escola Sinera. Un cop al seu hort, la Rosa Roigé i en Valentí Vilanova us acompanyaran i explicaran el cultiu dels seus productes i les seves tčcniques de conreu, a més de mostrar els productes de temporada i fer una volta per un entorn de pagčs molt familiar.

Totes les visites als horts sķn gratuītes i cal fer la inscripciķ prčvia a través d'aquest formulari.

 
 
 

Informaciķ publicada el 27 de febrer de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00