Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
ELS FORMULARIS
Inscripcions a les visites guiades als horts del "Producte d'Arenys"

producte arenysOmple el següent formulari per poder participar a alguna de les visites guiades als horts dels productos que formen part de la marca "Producte d'Arenys". Podreu conèixer quins productes s'hi conreen i quins mètodes utilitzen per garantir que són aliments de qualitat i de proximitat.

Cada inscripció és unipersonal. Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult.
Es recomana portar calçat adequat per caminar per l'hort.

Les visites es faran a l'horta Can Marpons d'Arenys de Munt (1 d'abril) i a l'horta Moragas d'Arenys de Mar (30 d'abril). En ambdós casos, les places són limitades i s'atendran per ordre d'inscripció.

*
*
*
*
*
Escull quin dia i hora vols fer la visita
1/04/2017 Horta Can Marpons d'Arenys de Munt (punt de trobada: pàrquing del rial Bellsolell)
30/04/2017 Horta Moragas d'Arenys de Mar (punt de trobada: escola Sinera)

Avís legal: D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat de l'Ajuntament d'Arenys de Mar i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.

 
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00