Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Una donació particular permet equipar la sala Josep M. Arnau amb un piano de cua

proves del piano un cop traslladat a la sala Josep M. ArnauLa sala Josep M. Arnau del C.C. Calisay disposa des d'avui d'un piano, fruit de la donació que l'arenyenca Montserrat López Surroca ha fet a l'Ajuntament d'Arenys de Mar. Es tracta d'un piano de mitja cua de la casa “Chassaigne Frères”,de principis del segle XX i en bon estat de conservació que té un alt valor simbòlic, atès que el va arribar a tocar el compositor i pianista català Enric Granados.

La família López Surroca va comunicar mitjançant una instància registrada el passat 8 d'agost la intenció de fer la donació del piano, sol·licitant com a única condició que s'ubiqués a la sala Josep M. Arnau del C.C.Calisay i que servís, principalment, per a les audicions i concerts de l'Escola de Música, però també pels concerts que organitzi l'Ajuntament en aquest espai. Prèviament a la seva acceptació, el consistori va demanar el parer de l'Escola de Música, que va destacar la qualitat instrumental del piano, la bona conservació i el bon manteniment tècnic.

Per tots aquests motius, l'Ajuntament d'Arenys de Mar va acceptar aquesta donació mitjançant decret d'Alcaldia del passat 7 d'octubre, i avui s'ha fet el seu trasllat a les instal·lacions del C.C.Calisay. Ara cal esperar a que l'instrument s'aclimati en la seva nova ubicació per, posteriorment, afinar-lo i realitzar les tasques de reparació que necessiti.

Des de l'Ajuntament d'Arenys de Mar es vol agrair la col·laboració de totes aquelles persones, i en especial a la família López Surroca, que han contribuït a poder disposar d'un instrument d'aquesta qualitat en unes instal·lacions municipals i poder donar-li un ús educatiu i cultural.

Trasllat del piano de cua a la sala Josep M. Arnau  Trasllat del piano de cua a la sala Josep M. Arnau  Trasllat del piano de cua a la sala Josep M. Arnau

Publicat el 28 d'octubre de 2014
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^