Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Flors>L'Arenys de Flors arriba aquest cap de setmana
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Arenys de Flors arriba aquest cap de setmana

Arenys de FlorsMés de 30 indrets de la vila es guarniran aquest cap de setmana amb flors de tota mena amb motiu dels Espais Florits 2014 i que enguany porten per nom Arenys de Flors. La principal novetat d'aquesta edició és el concurs floral obert tant a ciutadans a títol individual que decorin el seu portal o balcó, com a grups de veïns i veïnes que vulguin participar engalanant tot el carrer.

Aquest concurs, sumat als espais que tradicionalment es decoren cada any amb motius florals faran que enguany Arenys de Mar presenti una imatge d'allò més primaveral. A més, no hi faltaran una bona oferta d'activitats per a tothom, des de concerts a tallers florals.

Per tal de donar a conèixer tota l'activitat entorn a l'Arenys de Flors, s'ha editat un programa de mà que recull amb tot detall. Així mateix, també trobareu tota la informació en aquest espai del web municipal.

Fe d'errates: l'emplaçament núm. 28 del mapa que apareix al programa de mà en format paper està equivocat. La seva ubicació correcta és a la Riera Bisbe Pol, 87 just entre els emplaçaments núm. 2 i 3. Aquest error ja apareix corregit a la informació del web municipal.

Publicat el 26 de maig de 2014
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^