Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Un concurs floral, principal novetat dels Espais Florits d'enguany

espais floritsPel maig arriben, de nou, les jornades dels Espais Florits a Arenys de Mar, que enguany es portaran a terme el cap de setmana dels dies 31 de maig i 1 de juny.

I com a principal novetat, aquest any s'ha programat un concurs perquè els veïns i veïnes d'Arenys decorin amb motius florals els seus balcons. Els participants opten a premis en metàl·lic de 600, 300 i 150 euros. El concurs es dividirà en dues modalitats: una d'individual per aquelles persones que decorin els seus balcons, portals o finestres, i una altra per associacions veïnals que vulguin decorar tot el carrer.

Tothom que hi vulgui participar caldrà que s'apunti a la Regidoria de Cultura abans del 18 de maig o que empleni el formulari web que trobarà en aquest enllaç.

Aquest concurs es complementarà amb els espais florits en equipaments municipals, com ara el Mercat Municipal, el convent dels Frares Caputxins o el C.C. Calisay, a més d'activitats paral·leles com conferències i tallers.

Com en els anys anteriors, la celebració dels Espais Florits anirà acompanyada de les actuacions musicals organitzades per l'Escola de Música en diversos indrets de la vila.

Publicat el 23 d'abril de 2014
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^