Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El Grup Quatre per Quatre de Granollers guanya el 41è Concurs de Teatre Amateur Vila d'Arenys de Mar
Els noms dels guanyadors de les diferents categories es van donar a conèixer durant el transcurs del sopar que es va celebrar el passat dissabte a la nostra vila.

concurs teatre amateurEl primer classificat del 41è concurs de grups de teatre amateur "Premi Vila d'Arenys de Mar" 2013 ha estat el Grup Quatre per Quatre, de Granollers,  per la representació de l'obra El cafè de la Marina, de Josep M. de Sagarra. El segon classificat va ser el Grup Centre Cultural Recreatiu de Pineda de Mar per la representació d'Un tramvia anomenat desig, mentre que el tercer premi va ser per al grup Acte 4 de Granollers i la seva representació de La moral de la Sra. Dulska.

Aquests van ser els principals gunayadors del concurs de teatre amateur que cada any, i amb aquest ja en van 41, organitza el concurs teatre amateurGrup Artístic Carles Xena amb el suport de l'Ajuntament d'Arenys de Mar. La longevitat del certamen és tal que el converteix en el concurs de teatre amateur més antic del país.

Pel que fa a la resta de premis, n'hi va haver per als millors actors i actrius, tant principals com secundaris, a la millor direcció, i el premi per votació popular. Podeu veure tots els premiats en el veredicte emès per la comissió organitzadora.

Fitxer Acrobat-PDF de (641.28kB)

Fitxer: Acta_Veredicte_41_concurs_teatre_amateur.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 641.28 kB

Publicat el 22 d'abril de 2013
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^