Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arrenca la 9a edició del Voluntariat per la Llengua
L'experiència és tan positiva, que la majoria de persones que hi han participat com a voluntàries acostumen a repetir. Enguany en calen algunes més per donar resposta a tots els aprenents que s'hi han apuntat, així que si ho desitgeu, encara hi sou a temps!

Un any més, i ja en fa nou, el dia 26 de febrer, voluntaris i aprenents es van reunir a la sala d'actes de la Biblioteca P. Fidel Fita per començar una nova edició del Voluntariat per la Llengua.

En aquesta ocasió hi havia 21 aprenents per només 14 voluntaris, i aquesta diferència va obligar a formar alguns trios lingüístics i, quan els horaris de trobada no eren compatibles, a deixar de moment algunes persones sense parella lingüística. De manera que si desitgeu formar part d'aquesta experiència tan enriquidora, com ho descriuen totes aquelles persones que hi han participat algun cop, només cal que us adreceu al Servei Municipal de Català de l'Ajuntament d'Arenys de Mar (tel. 93 795 99 00, d´11.00 a 14.00 h) o que ompliu directament aquest formulari. Entre tots aconseguirem, una vegada més, que no quedi cap aprenent sense voluntari!

Recordem que el Voluntariat per la Llengua és una campanya organitzada des de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, amb el suport del Consorci per a la Normalització Lingüística, que promou el voluntariat lingüístic, de manera que persones que parlen habitualment català destinen una part del seu temps a conversar amb persones que el volen aprendre i necessiten agafar fluïdesa, perdre la vergonya i poder-lo parlar d´una manera natural.

A continuació teniu algunes imatges de la presentació de les parelles lingüístiques.

presentació del voluntariat per la llengua presentació del voluntariat per la llengua presentació del voluntariat per la llengua

presentació del voluntariat per la llengua presentació del voluntariat per la llengua presentació del voluntariat per la llengua

Publicat el 28 de febrer de 2013
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^