Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Renovem el Vot de Vila!
Arenys de Mar ja ho té tot a punt per celebrar els actes en honor a Sant Roc. Es renova, un any més, el Vot de Vila en agraïment al sant que va deslliurar a la població de l'epidèmia de pesta a finals del segle XVI.

Demà mateix tindrem ja un dels primers actes amb el concurs de colles improvisades i serà a partir d'acartell elaborat pel Patronat de Sant Roc. Foto: valcarcelfotograf.comquest divendres quan entrarem de ple en els actes de Sant Roc amb el lliurament de les almorratxes d'Honor al Teatre Principal per part del Patronat de Sant Roc. Enguany els guardons es donaran a Mn. Josep Martín Mejías -el senyor Vicari-, per la seva contribució a la conservació de la festa; a Francesc Bertran Isart, a títol pòstum, pel seu llegat a la tradició; i a Ferran Missé de la Guàrdia, per la seva trajectòria de 20 anys de macip.

També divendres es farà el correbars del gintònic dels macips. Acompanyats d'una banda de música, el recorregut per bars i locals d'oci nocturn prendrà un aire més festiu i refrescant amb un dels combinats més extesos arreu de les cocteleries, que ara arriba amb un gust molt de Sant Roc: el gintònic d'alfàbrega!

La resta d'actes centrals els viurem a partir de la setmana vinent amb l'apresa dels goigs a Sant Roc (dilluns), la cercavila nocturna dels gegants (dimarts), l'arribada de la Pesta a Santa Maria d'Arenys (dimecres) i tota la jornada del dijous 16 d'agost, amb l'ofrena i la cantada dels goigs, la cercavila de macips, macipes i captadores, la cercavila de gegants, la renovació del Vot de Vila, la Dansa d'Arenys, o la proclamació de la pubilla i l'hereu d'aquest 2012.

A tot això, tampoc no hi faltaran novetats, com ara el Brindis en honor a Sant Roc (dimecres a la nit), o Les nits del Xifré (del 14 al 18 d'agost a les feixes del Xifré), i activitats ja consolidades com la pedalejada popular (dimecres 15), el torneig juvenil Vila d'Arenys de Mar de futbol (dissabte 18), o el concurs de crits (dissabte 18).

Tota la programació de Sant Roc 2012 la podeu consultar al programa d'activitats o a l'agenda del web municipal.

Publicat el 7 d'agost de 2012
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^