Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys de Mar estrena logotip
Arenys de Mar estrena una nova marca que està cridada a convertir-se en l'identificatiu visual de la nostra vila.

SOMLa Festa Major de Sant Zenon ha estat la data escollida per fer el llançament de la nova marca del nostre poble. Som d'Arenys Som de Mar passa a ser, des d'ara, l'identificatiu que ens ha de diferenciar com a col·lectiu de la resta de municipis de la comarca.

El resultat és una imatge fresca, senzilla i que entri de manera ràpida i fácil per la vista, ja que l'objectiu era transmetre un missatge que sigui identificatiu de la nostra vila i la nostra gent.

Els arenyencs i les arenyenques som com som, però sobretot, som de mar. Tenim una manera de fer, com a societat, que gaudeix d'una identitat molt pròpia, amb un gran teixit associatiu i unes tradicions culturals molt característiques, així com un arrelament al mar i a la pesca com pocs municipis a Catalunya.

Partint d'aquesta premisa, s'ha estructurat un logotip de gran senzillesa cromàtica, on predomina el fons blanc combinat amb una tipografia molt neta en dues tonalitats de blau que fan referència inequívoca al mar.

El logo Som d'Arenys Som de Mar el trobareu a partir d'ara a totes les comunicacions de l'Ajuntament, ja sigui en cartells, fulletons i material gràfic de difusió de les diferents àrees i serveis municipals. El repte, ara, és que tota la vila se'l faci seu i que esdevingui amb el temps una imatge que s'associï automàticament amb el nostre poble.

I és que a Arenys som cívics, som esportistes, som solidaris, som tradició, som cultura, som divertits, som educació, som artistes, som sostenibles, som bons, som humans, som genials, som estiu, som nosaltres, som d'Arenys, som de mar.

Publicat el 27 de juny de 2012
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^