Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El Nadal arriba aquest cap de setmana a Arenys
Els propers dies 17 i 18 de desembre, Arenys de Mar viurà un munt d'activitats relacionades amb el Nadal. Destaquen les múltiples activitats solidàries que s'han organitzat per col·laborar amb la Marató de TV3, així com les Fires de Nadal i d'Estocs, que ompliran la riera i la plaça de l'Església amb parades de tot tipus. A més, i com a novetat, arriben el campionat benèfic d'slot i el concurs de dibuix infantil.

pessebreLes activitats nadalenques arribaran ja aquest divendres 16 de desembre amb el pessebre municipal que s'exposarà a la sala d'exposicions del CC Calisay. L'horari de visita és de dilluns a divendres de 6 a 9 del vespre i els dissabtes i diumenges de 12 a 2 del migdia i de 6 a 9 del vespre, a excepció dels dies 25, 26 i 6 de gener, que només s'obrirà de 6 a 9 del vespre.

També divendres 16, la cuinera arenyenca Rosario Montoza ens farà una demostració de cuina de Nadal a la Biblioteca Municipal. Serà a les 6 de la tarda i cal inscriure's a la mateixa Biblioteca.

tióPel que fa a dissabte 17 de desembre, i relacionat amb la Marató de TV3, la residència geriàtrica municipal exposarà i vendrà les manualitats realitzades pels residents del centre. L'exposició i venda es portarà a terme de 2/4 de 10 del matí a la una del migdia a la mateixa residència i es repetirà el diumenge 18.

També dissabte, la mainada de la vila està convidada a la despertada del Tió d'Arenys de Mar, a les 12 del migdia al pati del Calisay. Més tard, a 2/4 de sis de la tarda es donarà de menjar al Tió. Aquesta activitat té un rerafons benèfic, així que és important portar-li menjar en bones condicions que no estigui caducat. És important destacar que aquest any es farà cagar el Tió d'Arenys de Mar l'endemà, diumenge 18 de desembre, a les 11 del matí al pati del Calisay.

slotCom a novetat aquest any, el dissabte a 2/4 de 5 de la tarda hi haurà el I Campionat Benèfic d'Slot a l'Espai Jove del Calisay. Tothom que hi vulgui participar cal que s'inscrigui aquesta mateixa setmana al restaurant Dibacus.

Tancarà els actes de dissabte relacionats amb les festes nadalenques el concert de Nadal amb el Cor l'Aixa que tindrà lloc a 2/4 de 9 del vespre a l'església dels Frares Caputxins.

 

Diumenge, parades al carrer i compromís amb la Marató de TV3

firaPel que fa a diumenge, la riera i la plaça de l'Església s'ompliran de parades de botiguers i paradistes per oferir a tots els ciutadans i visitants la Fira de Nadal i la Fira d'Estocs. Serà durant tot el dia, de 9 del matí a 8 del vespre. 

A més, diumenge serà el dia que es celebra la Marató de TV3 i Arenys de Mar tornarà a demostrar el seu gran esperit solidari amb tot tipus d'activitats que van des de la venda de coques, entrepans i xocolatada amb galetes, passejades amb ambulància, partides d'Scalèxtric, recollida d'ampolles d'aigua petites per construir un arbre de Nadal, venda de pins amb el logo dels 20 anys de la Marató, fins a una ballada de sardanes. Totes les activitats tindran el preu simbòlic d'un euro i tot el que es recapti es destinarà a l'edició d'enguany de la Marató de TV3.

dibuixUna altra de les novetats d'aquest any per Nadal és el Concurs Infantil de Dibuix de Nadal que farà a 2/4 de 6 de la tarda de diumenge a l'Espai Jove. Les inscripcions per apuntar-s'hi ja es poden fer als establiments LM Infants, Personatges, Tallaferro, La Maison d’Elise, i a l’Oficina de Turisme.

Les acitivitats relacionades amb el Nadal d'aquest cap de setmana es tancaran amb el Concert de Nadal que Raquel Xiberta & Nadal Grup oferiran al Teatre Principal a partir de les 7 de la tarda.

Publicat el 12 de desembre de 2011
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^