Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
SETEMBRE 2018Mes següent
DLDTDCDJDVDSDG
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Mes anteriorOCTUBRE 2018Mes següent
DLDTDCDJDVDSDG
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234
Mes anteriorNOVEMBRE 2018Mes següent
DLDTDCDJDVDSDG
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
Mes anteriorDESEMBRE 2018Mes següent
DLDTDCDJDVDSDG
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456
Mes anteriorGENER 2019Mes següent
DLDTDCDJDVDSDG
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
Mes anteriorFEBRER 2019
DLDTDCDJDVDSDG
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728123
AGENDA
Dissabte, 17 de desembre de 2011  -  7 h tarda
Presentació del llibre: La ratafia dels Raiers: història d'un licor pirenenc amb receptari de cuina, de Pep Quintana
a càrrec d'Ignasi Massaguer, filòleg de llengua catalana, Carme Ruscalleda, cuinera del Restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar, i Raimon Braun Rexach, del Restaurant Hispània d'Arenys de Mar.
Lloc: Sala d'actes de la Biblioteca
Adreça: C. Bonaire, 2
Ho organitza: Biblioteca i Regidoria de Cultura
Tipus d'acte: Literatura
 
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^