Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
Arenys recicla el 80% de la brossa
El nivell de reciclatge a Arenys de Mar assoleix un percentatge mitjā del 80,85% en els primers sis mesos d'implantaciķ de la recollida selectiva porta a porta a la vila.

recollida selectivaDes que Arenys de Mar va implantar, el passat mes de febrer, la recollida selectiva porta a porta de les fraccions orgānica, paper/cartrķ, envasos i rebuig, les xifres de reciclatge s'han mantingut majoritāriament per sobre del 80%, tal i com es demostra amb les estadístiques setmanals elaborades des del departament de Medi Ambient de l'Ajuntament i que es poden consultar des d'aquí.

Des de la regidoria de Medi Ambient es valora molt positivament aquest nivell de reciclatge i es fixa l'objectiu d'acabar de desplegar el sistema porta a porta a les zones del municipi on encara no s'ha implantat. A més, s'analitzen les dades de reciclatge amb molta cura per poder mantenir i augmentar el percentatge de la recollida selectiva. Trobareu tota la informaciķ sobre el reciclatge a Arenys de Mar en aquesta pāgina.

Si voleu saber quina fracciķ de la brossa es recull durant la setmana només cal que cliqueu aquí.

Si teniu dubtes i no sabeu a quina fracciķ llenįar un determinat residu, ho podeu consultar en aquest enllaį.

Informaciķ publicada l'11 d'agost de 2011
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00