X
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys recicla el 80% de la brossa
El nivell de reciclatge a Arenys de Mar assoleix un percentatge mitjà del 80,85% en els primers sis mesos d'implantació de la recollida selectiva porta a porta a la vila.

recollida selectivaDes que Arenys de Mar va implantar, el passat mes de febrer, la recollida selectiva porta a porta de les fraccions orgànica, paper/cartró, envasos i rebuig, les xifres de reciclatge s'han mantingut majoritàriament per sobre del 80%, tal i com es demostra amb les estadístiques setmanals elaborades des del departament de Medi Ambient de l'Ajuntament i que es poden consultar des d'aquí.

Des de la regidoria de Medi Ambient es valora molt positivament aquest nivell de reciclatge i es fixa l'objectiu d'acabar de desplegar el sistema porta a porta a les zones del municipi on encara no s'ha implantat. A més, s'analitzen les dades de reciclatge amb molta cura per poder mantenir i augmentar el percentatge de la recollida selectiva. Trobareu tota la informació sobre el reciclatge a Arenys de Mar en aquesta pàgina.

Si voleu saber quina fracció de la brossa es recull durant la setmana només cal que cliqueu aquí.

Si teniu dubtes i no sabeu a quina fracció llençar un determinat residu, ho podeu consultar en aquest enllaç.

Publicat l'11 d'agost de 2011
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^