Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
BIBLIOTECA POPULAR P. FIDEL FITA
Altres serveis

Biblioplatja

Les biblioteques de la Xarxa ofereixen a l'estiu el servei de Bibliopiscines i Biblioplatges.
Les biblioteques seleccionen d'entre el seu fons obres adequades al temps de lleure i les traslladen a les piscines i platges de les seves localitats.

La Biblioteca P. Fidel Fita d'Arenys de Mar porta cada estiu els seus serveis al passeig marítim. Així, aquells veïns o visitants que busquin una lectura estiuenca, podran triar entre una selecció de novel·les, còmics i literatura per a petits i joves. Tanmateix, aquells que vulguin informar-se, a la Biblioplatja podran llegir la premsa del dia, revistes i documentar-se sobre els interessos turístics de la vila, així com totes les activitats que s'hi desenvolupen. Com és habitual, la Biblioplatja està acompanyada d'un conjunt d'activitats culturals i lúdiques per a totes les edats: hores del conte i tallers per a infants i adults, passejades amb la golondrina, demostracions de cuina, recorreguts medi ambientals, tallers de diversa tipologia...

Racó de mares i pares
 
El Racó de mares i pares és la secció de la biblioteca dirigida a tota persona interessada en el món infantil: pares, tutors, educadors... Ofereix informació relacionada amb els infants a través de fons documental de temàtiques diverses (educació, salut, alimentació, informació per edats, literatura infantil...), revistes especialitzades i recursos d'informació accessibles via web.

 
^