Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El Museu d´Arenys de Mar encara el nou any amb celebracions i noves propostes
6.505 persones han vistat el museu i les exposicions que ha fet durant el 2007

Porta museuL´any 2008 el Museu d´Arenys de Mar celebrarà el 25 aniversari del Museu Marés de la Punta, i el  20è aniversari del Museu Mollfulleda de Mineralogia. Els actes del Museu Marés es faran al llarg del mes de març. S´han programat jornades de portes obertes, tallers de contes i de boixets, així com també visites teatralitzades durant els caps de setmana. La celebració del Museu Mollfulleda no començarà fins al mes d´octubre, quan també es faran les jornades de portes obertes i els tallers relacionats amb el món de la mineralogia.
D'altra banda, el 8 de març, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona s´inaugurarà al Museu Marés de la Punta l´exposició "Sumergides a la feina", mostra que tractarà sobre les dones dedicades al tèxtil de la nostra vila. Aquesta mostra ha estat organitzada per l´Associació de Dones, el Museu d´Arenys de Mar i la Regidoria de la Dona i es podrà visitar fins al 22 de juny.
Una altra exposició que s´està preparant des del Museu d'Arenys de Mar és un repàs històric i temàtic de la vila. Aquesta exposició, que s´ubicarà a una nova sala d´exposicions permanent del Museu Marés de la Punta, està previst que s´inauguri el 6 de juliol coincidint amb els actes de la festivitat de Sant Zenon.
Altres activitats que també es duran a terme en aquest 2008 són, per exemple, "El Punt de trobada: ret fi, granadina i encaje brujo", el seminari de ret fi ,l´exposició "Viatge fotogràfic per terres d´Espanya", i el cicle "contes al Museu" programat pels divendres del mes de juliol.

El Museu d´Arenys de Mar tanca el 2007 amb un increment del 20% en nombre de visitants

benvingudes a la il·lusióEl Museu d´Arenys de Mar ha acabat l´any amb un total de 6.505 visitants, dels quals 3.650 van anar al Museu Marès de la Punta i 2.855 al Museu Mollfulleda de Mineralogia. Aquestes xifres suposen un increment del quasi un 20% respecte a l´exercici anterior, quan van ser 5.439 les persones es van acostar al Museu. Mensualment, els períodes amb més visitants han estat els mesos de març, maig, juny i novembre, aquest últim amb un total de 1.470 persones.

Dintre de les activitats destacades dutes a terme  durant el 2007, trobem l´exposició "Benvingudes a la il.lusió, la trampa de la publicitat", que es va emmarcar dins dels actes del dia internacional de la Dona. Aquesta exposició, organitzada conjuntament entre el Museu d´Arenys de Mar i l´Associació de Dones, viatjarà els mesos de febrer i març a Alella i a Màlaga. L'Instituto Andaluz de la Mujer ha sol•licitat l´exposició dins el marc d´unes jornades organitzades per la Junta de Andalucía sobre la publicitat sexista per a final del mes de març.

Part d´una altra exposició arenyenca, "Els Castells, uns randers modernistes" també viatjarà pròximament. En concret seran 35 les peces d´aquesta col•lecció que s´exposaran al Congrés de Punta Modernista de Neumark Palatino Alto (Alemanya), el pròxim mes de març. Joan Miquel Llodrà, comissari de l´exposició, també participarà en aquest congrés i ha realitzat un article sobre el modernisme de la Casa Castells, que també es presentarà en aquest congrés.

Altres actes amb un notable èxit d´assistència i participació han estat la demostració de puntes d´Itàlia, Alemanya, França i Eslovènia del mes de febrer passat, i l´exposició "En record del Sr. Mollfulleda".

Publicat el 10 de gener de 2008
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^