Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
"La classe neutra" arriba al Principal

Aquest dissabte 15 de desembre a les 10 del vespre i el diumenge 16 a les 7 de la tarda, la companyia arenyenca Fènix Teatre ens presenta la seva producció La classe neutra, una adaptació de la novel•la L'auca del senyor Esteve de Santiago Rusiñol.

La representació de diumenge servirà per tancar l'Any Rusiñol a Catalunya, i per això a les 7 de la tarda, abans de la representació, es farà un acte institucional en el qual participaran diferents personalitats vinculades a l'obra i la vida de Santiago Rusiñol, així com també representants del consistori. A més, al vestíbul del teatre es podrà visitar una exposició sobre la figura d'aquest dramaturg català. 

El Principal ens presenta "La classe neutra"

La classe neutra és i no és L'auca del senyor Esteve. Ho és perquè els personatges i l'argument són manllevats a la novel•la i al text dramàtic de Rusiñol, però no ho és perquè la trama ha crescut d'una llavor sembrada per en Jordi Pons en una terra nova, que ha conreat amb els seus col•laboradors perquè doni naixença a una planta nova, una planta única que ens faci conèixer L'auca del senyor Esteve com si mai no l'haguéssim vista ni llegida.
Miquel Desclot

Els darrers moments de la vida del Sr. Esteve, els seus somnis, els seus desigs, les seves pors, les seves frustracions…del que va ser i del que no va gosar ser. Una aproximació crítica, entre la crueltat i la tendresa, a un dels arquetipus més representatius de la societat catalana de sempre. En la novel•la, ben el contrari que en la peça dramàtica, hi trobem un Rusiñol més incisiu, més agut, més mordaç… lluny de l'anècdota, sovint intranscendent, de l'obra teatral.

Producció: Teatre Principal d'Arenys de Mar i Fènix Teatre.
Intèrprets: Santi Ricart, Toni Badia, Andreu Banús, Claudi Domingo, Joaquim Dotras, Pep Miràs, Sergi Misas, Pep Ribas, Lluïsa Sala, Gemma Sangerman i Vanesa Vidaurrazaga.
Disseny d'il•luminació: Jordi Bibolas.
Disseny d'escenografia i vestuari: Toni Doy.
Adaptació i direcció: Jordi Pons-Ribot

Venda anticipada d'entrades numerades al Centre Cultural Calisay i mitja hora abans de la representació a la taquilla del teatre. Preu: 10 €

Publicat l'11 de desembre de 2007
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^