Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
TAULER D'ANUNCIS 2000 - 2008
Ple ordinari el 25 de juliol
Aquí

podeu llegir la convocatòria del ple del mes de juliol, amb els punts de l'ordre del dia que es presenten.

Us recordem que en aquest mandat s'ha canviat l'horari dels plens municipals, que a partir d'ara es faran a les 7 de la tarda. També en aquest sentit, en aquest ple es portarà a aprovació el canvi de dia en la celebració dels plens. Si fins ara es feien el 4t dimecres de cada mes, a partir d'ara seran el 3r dimecres de cada mes.

Entre els punts de l'ordre del dia destaca l'aprovació de la modificació del contracte amb l'empresa que gestiona l'escola bressol per tal que es puguin fer càrrec de les noves aules que s'han de posar en marxa a partir del setembre per donar servei a tots els infants d'Arenys que van sol·licitar-ho. També cal ratificar el conveni amb Creu Roja per a la vigilància de les platges. 

Pel que fa a les finances municipals, es porta a aprovació un crèdit amb la Caixa de Crèdit de la Diputació de Barcelona per tal de dur a terme les obres de condicionament dels entorns del Xifré. Es tracta de 125.000€ a un 0% d'interès. També en aquest sentit, es porta a aprovació una modificació de crèdit al Geriàtric Municipal per procedir amb el Servei de Cuina i a l'OAL Esports perquè faci un crèdit amb l'Insitut Català de Finances de 75.000€, que han de servir per a la gespa del camp de futbol.

També en aquest mateix ple es porta a aprovació un altre crèdit amb l'Institut Català de Finances, en aquest cas de 36.000€ per condicionar el Calisay.

Els altres punts de l'ordre del dia es refereixen a altres modificacions de crèdit, d'ordenances i a contractació de càrrecs de confiança, entre d'altres.

Publicat el 20 de juliol de 2007
Imprimir
^