Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La Biblioteca estrena la nova sala d'actes i el nou espai multimèdia
L'Ajuntament d'Arenys de Mar i la Diputació de Barcelona van inaugurar ahir diumenge 22 d'abril la nova sala d'actes de la Biblioteca P. Fidel Fita i la nova sala multimèdia, que s'estrenen coincidint amb els cinquanta anys d'aquest equipament cultural i en el marc de les festes de Sant Jordi, que durant tot el cap de setmana han omplert la vila d'actes culturals i d'animació al carrer.
El local on s'ha ampliat la Biblioteca forma part de les instal·lacions del Casal Parroquial i en la inauguració es va voler recordar i agrair les gestions que va fer l'exrector de la vila mossèn Martí Amagat perquè l'espai pugués ser utilitzat pel municipi.

En l'acte inaugural, van prendre-hi part la directora de la Biblioteca, Mercè Cussó, el cap del Servei de Biblioteques de la Diputació, Jordi Permanyer, el regidor de Cultura, Estanis Fors, i l'alcalde d'Arenys de Mar, Miquel Rubirola. Els assistents van ser obsequiats amb el primer punt de llibre d'una sèrie de cinc exemplars que, tots junts, conformen una il·lustració encarregada per l'Ajuntament amb motiu dels 50 anys de la Biblioteca al dibuixant Ull Distret. Després de la inauguració de la nova sala d'actes, en què es va omplir de gom a gom el nou espai, els assistents van visitar la nova sala multimèdia de la Biblioteca.

Els nous espais

L'Ajuntament ha remodelat completament l'espai i el resultat és una nova sala perfectament condicionada, amb nou mobiliari i tota mena de serveis. Amb més d'un centenar de cadires i sense cap columna ni element que destorbi la visió de l'escenari, en aquest nou emplaçament la biblioteca també guanya un nou espai de magatzem, així com uns serveis. El projecte ha estat redactat pels serveis tècnics municipals i hi han fet seguiment tècnics d'Urbanisme i de Cultura de l'Ajuntament. La nova sala d'actes és el doble de gran de la que hi havia fins ara.

La incorporació d'aquest espai ha permès també millorar l'organització a la seu de Can Juncosa. Un dels espais lliures s'ha aprofitat per encabir la nova sala de noves tecnologies, un dels serveis amb més demanda. Ara, a Arenys de Mar es disposa ja d'una sala amb vuit terminals, que estan connectats al nou sistema Puntxarxa, que ha posat en marxa també la Regidoria de Noves Tecnologies al Servei d'Informació Juvenil (SIJ) del Centre Cultural Calisay. Una altra de les novetats és també la creació d'un espai únic per al servei de préstec, que s'ha centralitzat a la planta baixa. Altres millores són la remodelació de les llibreries i la instal·lació d'un nou sistema de seguretat.

Publicat el 23 d'abril de 2007
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^