Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Els veïns de Sant Elm consensuen les millores per al barri
Van prendre part d'una sessió participativa, diumenge 25 de febrer al matí, per analitzar què necessita el veïnat i demanar-ho a la convocatòria de la llei de barris

Una quarantena de persones van assistir diumenge 25 de febrer, al matí, al taller participatiu convocat per analitzar les necessitats del barri de Sant Elm, que es va fer al Centre Cultural Calisay. Aquest taller és una activitat prèvia a la presentació de la sol·licitud perquè aquest veïnat arenyenc es pugui beneficiar dels ajuts de la llei de barris, que atorga la Generalitat de Catalunya. A la trobada, que es va fer de les 10.30 a les 13.00 hores, hi van assistir l'alcalde, Miquel Rubirola, el regidor d'Urbanisme, Agustí Massuet, la regidora de Participació Ciutadana, Joana Asensio, i el coordinador de planejament urbanístic, Genís Carbó.

Entre les prioritats dels veïns i a tall de resum, cal destacar les següents qüestions: accessibilitat, mobilitat, equipaments i serveis. Les seves peticions, suggeriments i queixes es tindran en compte a l'hora d'elaborar la sol·licitud de subvenció. Les sessions participatives -es van formar dos grups de treball- van estar conduïdes per tècnics de l'empresa Índic, contractada per a l'ocasió per la Diputació i l'Ajuntament. La trobada va concloure amb un aperitiu a la sala de les Bótes.

Més informació de la tramitació dels ajuts per a Sant Elm, aquí.

Publicat el 28 de febrer de 2007
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^