Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Carreteres es compromet a desencallar l'obra de la connexió a peu entre els dos Arenys
La Direcció General de Carreteres ha anunciat que es compromet a desencallar la construcció de l'enllaç per a vianants entre els dos Arenys, sota el pont de l'autopista C-32. El Director General de Carreteres, Jordi Follia, va comunicar-ho mitjançant una conversa telefònica a l'alcalde d'Arenys de Mar, Miquel Rubirola.
Follia va explicar que la Direcció General de Carreteres posarà pròximament l'obra a licitació. Es tracta d'una reivindicació històrica de les dues viles, ja que el nus de Vallvidrera es va quedar sense connexió a peu des de l'ampliació de l'autopista i actualment anar a peu cap a Arenys de Munt és un perill ja que s'han de travessar diversos encreuaments entre les entrades i sortides de la C-32 i la carretera comarcal C-61.

La Direcció General de Carreteres ha introduït algunes millores en el projecte de connexió a la zona de l'encreuament entre la C-32 i la C-61 a l'alçada del punt quilomètric 111,5 de l'autopista de peatge. Es preveu l'habilitació d'un pas de vianants que passaria per sota amb unes rampes. Una altra de les actuacions previstes consisteix en la col·locació d'una passera amb semàfor per poder facilitar l'accés cap a Can Jalpí.

Més informació

Nova proposta per a la connexió a peu entre els dos Arenys.

Publicat l'1 de febrer de 2007
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^