Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Nova proposta per connectar a peu els dos Arenys
La última proposta de la Direcció General de Carreteres per al nus de Vallvidrera preveu construir dos passos subterranis per als vianants
El director general de Carreteres de la Generalitat de Catalunya, Jordi Follia, va presentar dimecres 3 d'abril als alcaldes d'Arenys de Mar, Miquel Rubirola, i d'Arenys de Munt, Andreu Majó, una nova proposta per resoldre la connexió a peu en el nus de Vallvidrera que, des de la construcció de l'autopista, representa un autèntic obstacle per als vianants. A la reunió, també hi van assistir el coordinador de planejament urbanístic d'Arenys de Mar, Genís Carbó, i el cap de Serveis de Carreteres, Alejandro Sales.

La última proposta de Carreteres per al nus de Vallvidrera preveu construir dos passos subterranis perquè els vianants puguin superar l'encreuament de les entrades i les sortides a l'autopista, sense afectar el trànsit rodat. Els passos se situarien a la banda de Llevant i aquest passeig connectaria finalment amb el parc de Can Jalpí a través d'un pas en superfície L'obra tindria un cost d'1,5 milions d'euros. Follia va anunciar que el compromís de Carreteres és redactar ara el projecte i tenir-lo llest per a final d'any.

La variant de la C-61

La reunió també va servir per posar sobre la taula el projecte de construcció d'una variant de la carretera C-61 que permeti descongestionar de trànsit la Riera d'Arenys de Mar. El director general de Carreteres va presentar un calendari per desencallar aquest projecte de variant, que connectarà l'N-II amb la C-61 a l'alçada del centre comercial de l'antiga Muvisa. A partir de demà 5 de maig es posarà a informació pública el projecte de traçat de la variant.

Publicat el 4 de maig de 2006
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^