Arenys de Mar
Botķ que mostra/amaga menú lateral
CULTURA I FESTES
Bases de cessiķ de la sala polivalent i pati
Per reservar la sala cal omplir aquest formulari
 1. El lloguer o cessiķ d'aquest espai ve marcat per les ordenances fiscals municipals vigents.
 2. L'horari d'utilitzaciķ d'aquest no excedirā mai els autoritzats. S'hauran d'evitar sempre  els sorolls per tal de no molestar els veīns i en cas de que hi hagi música aquesta s'haurā de parar com a molt tard a les 12 de la nit.
 3. Dissabtes, diumenges i festius, de 2 a 5 de la tarda el C.C.Calisay romandrā tancat excepte prčvia solˇlicitud per part del peticionari.
 4. En cas que l´activitat generi brossa, caldrā posar-la en bosses i deixar-la a la Riera, cantonada amb el carrer de l'Església, abans de les 2 de la matinada, per tal que pugui ser retirada pel servei de recollida de deixalles.
 5. Si hi ha un cātering previst durant l'activitat, el menjar no podrā ser mai cuinat a cap dependčncia del Calisay. Sols podrā ser escalfat.
 6. La persona, entitat o empresa que utilitzi un espai o un equipament del Calisay es farā cārrec de qualsevol desperfecte que la seva activitat pugui haver originat, i en respondrā econōmicament.
 7. El solˇlicitant es farā cārrec de la neteja de l'espai un cop finalitzada l'activitat, de la vigilāncia, de l´acolliment del públic, del control d´entrada i de la recollida del material utilitzat.
 8. No estā permesa la reproducciķ total o parcial de cap vídeo o dvd si no es tenen els drets de projecciķ pública.
 9. En el cas de cessiķ, caldrā que en tots els elements de promociķ de l´activitat que s´elaborin, hi hagi de constar el logotip de la Regidoria de Cultura.
 10. Per a qualsevol activitat complementāria que el sol•licitant desitgi realitzar durant el període de cessiķ i que no hagi estat especificada s´haurā de demanar autoritzaciķ expressa a la Regidoria de Cultura.
 11. Un cop finalitzat l´acte s´haurā de comunicar a la Regidoria de Cultura el nombre definitiu d´assistents.
 12. L´aforament māxim de la sala polivalent per un acte festiu no podrā superar les 300 persones i per un sopar les 256 persones.
 13. El pati del Calisay es d'ús públic dels ciutadans. Per aquest motiu no estā permčs utilitzar-lo com a zona d'aparcament.
 14. Durant els actes estarā prohibida la venda i el consum de begudes alcohōliques a menors d'edat.
 15. Recordem que el Centre Cultural del Calisay és un espai sense fum.
Sala Polivalent del C.C.Calisay
 
^