Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El futur ús del Xifré: omple el formulari!
Es pot respondre a través del web o en format paper
El procés participatiu per consensuar el futur de l'edifici Xifré comença la segona etapa. Després de les dues primeres sessions presencials, la de presentació del procés el passat 27 d'octubre i la sessió de treball del dia 3 de novembre, ara és el moment de respondre el formulari elaborat amb les propostes plantejades pels vilatans. Els formularis es poden omplir fins el 7 de desembre.
  • Format paper: es poden trobar a l'Ajuntament, al Punt d'Informació Juvenil del Calisay i a la Biblioteca.
  • Format digital: s'hi pot accedir a través del web de l'empresa Serveis de Participació Ciutadana, a qui l'Ajuntament d'Arenys de Mar ha encarregat la direcció del procés participatiu, des d'enllaç: www.arenysdemar.org/elfuturdelxifre. A la portada del web municipal, trobareu també un banner sota el títol d'El futur del Xifré: participa-hi!.
Les propostes de possibles usos són fruit de les sessions de treball d'aquest procés participatiu organitzat per la Regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament d'Arenys de Mar. El formulari dóna a escollir entre set propostes diferents, que són:

1. Ubicar-hi la biblioteca i una sala d'exposicions.
2. Ubicar-hi els museus locals i l'arxiu històric.
3. Traslladar-hi dependències de l'Ajuntament.
4. Serveis geriàtrics, menjador social i centre de dia.
5. Centre de divulgació i formació.
6. Ubicació d'un hotel.
7. Alberg

Els resultats d'aquest procés de consulta es presentaran per a la deliberació i proposta final, el dijous 15 de desembre de 19.00 a 21.00 hores al Centre Cultural Calisay. La proposta es lliurarà a l'Ajuntament per a la seva consideració.

A l'hora de posicionar-vos, cal tenir en compte que no sempre les competències són municipals, ja que hi pot haver propostes d'ús que depenguin d'altres institucions (en part o totalment). En segon lloc, cal tenir present que si proposeu ubicar-hi serveis que ja existeixen i tenen la seva seu, aquesta quedaria buida, per la qual cosa també caldrà pensar a donar-hi possibles usos. En tercer lloc, cal saber que segons el Pla general vigent l'edifici Xifré s'ha de destinar a equipament públic.

Publicat el 18 de novembre de 2005
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^