Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
PortadaPortada - RegidoriesRegidoriesPortada - Regidories - Turisme i FiresTurisme i FiresPortada - Regidories - Turisme i Fires - Jornades Gastronòmiques del CalamarenysJornades Gastronòmiques del Calamarenys
JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL CALAMARENYS

Arenys de Mar celebra cada mes d'octubre les Jornades Gastronòmiques del Calamarenys. Aquest 2016 ja arribem a la 21a edició.

Aquestes jornades, ja consolidades, ens serveixen per promocionar un producte típic de la nostra vila com és el calamar, i també per potenciar l'economia local, tant del sector pesquer com del sector de la restauració, aconseguint així, captar un dels principals segments turístics que actualment té la vila, el turisme gastronòmic.

El producte estrella del mes, per descomptat és el calamar, però també volem donar a conèixer els peixos autòctons de la zona i tot el comerç que envolta el món de la pesca i del mar.

També us proposarem un llistat important de restauradors de la vila que es dediquen des de fa molts anys a cuinar plats elaborats amb el peix d'Arenys. La direcció de les Jornades és a càrrec de la Regidories de Promoció Econòmica, Turisme i Fires de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, amb la col·laboració de l'Associació de Restauradors d'Arenys de Mar i de diferents comerços, restaurants i associacions de la vila als quals volem expressar el nostre més sincer agraïment.

Esperem que en aquest Calamarenys fem un passa més per seguir essent capaços de fer arribar el calamar d'Arenys més enllà de les nostres fronteres, i que serveixi per dinamitzar el sector econòmic a escala local.

Destaquem
 
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00