Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Comença la fase de propostes del Pressupost participatiu 2020

Del 30 de maig al 30 de juny s'obre el termini perquè tots els arenyencs i arenyenques puguin presentar les seves propostes de millora de la vila i que aquestes puguin ser incloses, debatudes i votades en el marc del Pressupost Participatiu 2020.

Aquesta nova convocatòria participativa està dotada amb 200.000 euros (165 mil per a inversions, 25 mil euros en despesa corrent i 10 mil reservats al Consell d'Infants).

Les propostes es podran presentar mitjançant les urnes físiques que es distribuiran als equipaments municipals i comerços, així coma les taules que s'instal·laran en dies concrets al carrer i també mitjançant un formulari del web municipal. El termini serà s fins al 20 de maig.

Qui pot presentar propostes?

  • Entitats registrades al Registre Municipal de l’Ajuntament d’Arenys de Mar. 
  • Vilatans i vilatanes d’Arenys de Mar, a través d'aquest formulari web.
  • Consell d'Infants (infants de 5è i 6è dels centres escolars d’Arenys de Mar), a través dels seus òrgans propis de participació.

El calendari del Pressupost Participatiu 2020

Un cop tancat el període de presentació de propostes per part de la ciutadania, començarà la fase de validació tècnica, en la qual s'ha de certificar que les propostes són de competència municipal i que no estaven contemplades ja en el Pla de Mandat vigent, realitzables tècnicament, viables econòmicament, respectar el marc jurídic i legal existent, no representar un cost addicional en futurs pressupostos que creïn dependència. A més, pel que fa a les propostes presentades per entitats, aquestes no poden contemplar actuacions que ja poden ser cobertes per subvencions a entitats ni el finançament de projectes no municipals ja existents.

Publicat el 29 de maig de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^