Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El C.C. Calisay acollirà la 3a Nit de les Lletres Maresmenques

nit lletres maresmenquesÒmnium Maresme celebrarà a la nostra vila la tercera edició de la Nit de les Lletres Maresmenques amb una aposta per un format amb major presència d’artistes i referents culturals de la comarca.

L’acte compta amb la direcció artística d’Eloi Aymerich i girarà entorn de tres eixos principals: la paraula viva, la resistència cultural i el sentiment de comunitat.

L'arenyenc Dídac Rocher, Laia Alsina, Llorenç Soldevila, Ebri Knight i Pau Vidal són alguns dels noms destacats d’aquesta Nit que parlarà de les lletres de la comarca en un sentit ampli amb referències a la literatura, el teatre, el periodisme, la dansa i els aspectes socials de la cultura. Tot plegat integrant diferents disciplines com la dansa, el videoart, la música, el teatre i les veus de personatges coneguts però també persones anònimes.

Gràcies a la implicació de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, la Nit de les Lletres Maresmenques se celebrarà a la sala d’actes del Centre Cultural Calisay el divendres 27 d’abril, a les 8 del vespre. L’entrada es gratuïta amb invitació que es pot demanar mitjançant aquest formulari.

Amb la voluntat d’impulsar el coneixement dels autors locals, Òmnium Cultural ha editat una llista amb les novetats dels darrers anys publicades en català per escriptors vinculats al Maresme. Les publicacions des de Sant Jordi de 2017 superen el 50 títols en les categories de ficció, no ficció, poesia i infantil i juvenil. La llista, però, seguirà oberta durant els propers dies amb l’objectiu que aquells escriptors que no hi constin i hagin publicat un llibres en català durant el darrer any puguin posar-se en contacte amb l’entitat.

Publicat el 18 d'abril de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^