Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Benvingut a casa, Cesc!

cesc2

Amb el fitxatge de Fàbregas pel primer equip, Arenys ja disposa, amb Sergi Gómez, de dos jugadors al Futbol Club Barcelona.

cescL'Ajuntament d'Arenys de Mar vol felicitar Cesc Fàbregas per haver pogut oficialitzar el seu fitxatge pel Barça després d'un llarg culebrot que feia tres anys que durava. Després de setmanes de continuats rumors i negociacions, finalment el jugador d'Arenys de Mar ha pogut tornar a allò que sempre ha estat casa seva: Arenys de Mar i el Barça. En la fotografia que acompanya aquestes línies el veiem durant l'acte d'homenatge que se li va fer a la vila a l'agost del 2010 i en què es va vestir amb els colors del seu primer club, el FC Arenys. 

Amb la seva tornada al Futbol Club Barcelona, Arenys de Mar té l'honor de comptar amb dos jugadors al club, ja que el jove Sergi Gómez, de només 19 anys però que ja té un palmarès de campió d'Europa amb la selecció sub-19, també vesteix la samarreta blaugrana amb l'equip filial.

Des de l'Ajuntament d'Arenys de Mar ens enorgulleix que dos fills de la nostra vila hagin arribat tan lluny en la seva carrera esportiva lluint l'escut del millor club de futbol del món.

Publicat el 12 d'agost de 2011
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^