Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
A TOCAR RATLLA

A Tocar Ratlla

El butlletí d'informaciķ municipal arriba cada mes a les cases arenyenques amb les notícies que ha generat el consistori durant tot el mes. La prioritat d'aquest Govern sķn les persones i per aquesta raķ es fa una aposta per un A Tocar Ratlla renovat, que oferixi més continguts, un mitjā de comunicaciķ āgil, com, de fet, ha de ser tot el que fa referčncia a l'Ajuntament: fācil, planer i accessible.

Pel que fa als continguts, els grups polítics amb representaciķ municipal hi tenen veu cada mes, i no cada dos mesos com s'havia fet tradicionalment. Cada mes us presentem un reportatge en profunditat, en el qual intentem donar veu, també, als protagonistes del tema que tractem. Una altra de les novetats és la secciķ "Sala de Plens", en la qual us fem un resum dels acords que ha pres el Ple de l'Ajuntament cada mes. Aquesta publicaciķ estā concebuda com una eina de servei públic que ha de contribuir a fer més transparent l'activitat institucional de l'administraciķ més prōxima a la gent d'Arenys.

El butlletí, així com totes les publicacions municipals i aquest mateix web, s'edita sota la llicčncia de Creative Commons, que substitueix el tradicional copyright i dķna llibertat als lectors de reproduir i fer difusiķ dels continguts de la revista, sempre que se'n citi l'autoria i no es faci servir amb finalitats comercials. Formar part del projecte de Creative Commons és una aposta del Govern municipal, que entén que té ple sentit tenint en compte que es tracta de publicacions que es paguen amb diner públic.

Arenys Activitats

Una altra publicaciķ municipal és l'agenda Arenys Activitats, que en forma de desplegable inclou les activitats de tot tipus que es duen a terme a Arenys de Mar durant tot el mes. Es reparteix mensualment i conjunta amb el butlletí municipal. Sķn els mateixos organitzadors qui les inclouen en l'agenda del web municipal.

Destaquem
 
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00