Arenys de Mar
Portada>Cooperaciķ Internacional i Solidaritat
Botķ que mostra/amaga menú lateral
COOPERACIĶ INTERNACIONAL I SOLIDARITAT

Solidaritat i Cooperaciķ InternacionalEl Consell Municipal de Cooperaciķ Internacional i Solidaritat d'Arenys de Mar té com a objectiu principal facilitar, promoure i donar suport a les actuacions i els projectes relacionats amb la cooperaciķ i la solidaritat internacional, com també estendre aquests valors entre tots els vilatans.

A partir d'aquest objectiu orienta el seu funcionament a:

  • Establir els criteris i les prioritats que han de regir els plans d´actuaciķ que en matčria de cooperaciķ realitzi l'Ajuntament d'Arenys de Mar.
  • Analitzar i establir les condicions, els trāmits administratius, les convocatōries públiques i les adjudicacions de fons de cooperaciķ, per tal de garantir-ne la transparčncia i la qualitat.
  • Avaluar aquelles iniciatives i projectes en matčria de cooperaciķ per al desenvolupament de les quals se solˇliciti el suport institucional.
  • Proposar i impulsar les iniciatives i campanyes d´informaciķ i de sensibilitzaciķ de la poblaciķ que es considerin prioritāries en matčria de cooperaciķ internacional, immigraciķ i racisme.
  • Coordinar accions de caire ciutadā en colˇlaboraciķ amb altres institucions, entitats i/o colˇlectius a fi d´optimitzar els recursos humans, pressupostaris i materials, i assolir el māxim ressō.

Vols colˇlaborar amb alguna ONG d'Arenys de Mar?

A Arenys de Mar hi ha diferents entitats que treballen en matčria de cooperaciķ internacional i solidaritat. Sķn aquestes:

Enllaįos d'interčs

Dades de la regidoria

Regidora: Isabel Roig

Ajuntament d'Arenys de Mar. Centre Cultural Calisay
Riera Pare Fita, 31
08350 Arenys de Mar
Tel. 93 795 97 77

 

Āmbits de la regidoria
Bases i Convocatōria concessiķ de subvencions en rčgim de lliure concurrčncia competitiva per l'activitat de Cooperaciķ Internacional i Solidaritat d'Arenys de Mar 2017
Destaquem
 
^