Arenys de Mar
Portada>Cooperació Internacional i Solidaritat
Botó que mostra/amaga menú lateral
COOPERACIÓ INTERNACIONAL I SOLIDARITAT

Solidaritat i Cooperació InternacionalEl Consell Municipal de Cooperació Internacional i Solidaritat d'Arenys de Mar té com a objectiu principal facilitar, promoure i donar suport a les actuacions i els projectes relacionats amb la cooperació i la solidaritat internacional, com també estendre aquests valors entre tots els vilatans.

A partir d'aquest objectiu orienta el seu funcionament a:

  • Establir els criteris i les prioritats que han de regir els plans d´actuació que en matèria de cooperació realitzi l'Ajuntament d'Arenys de Mar.
  • Analitzar i establir les condicions, els tràmits administratius, les convocatòries públiques i les adjudicacions de fons de cooperació, per tal de garantir-ne la transparència i la qualitat.
  • Avaluar aquelles iniciatives i projectes en matèria de cooperació per al desenvolupament de les quals se sol·liciti el suport institucional.
  • Proposar i impulsar les iniciatives i campanyes d´informació i de sensibilització de la població que es considerin prioritàries en matèria de cooperació internacional, immigració i racisme.
  • Coordinar accions de caire ciutadà en col·laboració amb altres institucions, entitats i/o col·lectius a fi d´optimitzar els recursos humans, pressupostaris i materials, i assolir el màxim ressò.

Vols col·laborar amb alguna ONG d'Arenys de Mar?

A Arenys de Mar hi ha diferents entitats que treballen en matèria de cooperació internacional i solidaritat. Són aquestes:

Enllaços d'interès

Dades de la regidoria

Regidora: Isabel Roig

Ajuntament d'Arenys de Mar. Centre Cultural Calisay
Riera Pare Fita, 31
08350 Arenys de Mar
Tel. 93 795 97 77

 

Àmbits de la regidoria
Bases i Convocatòria concessió de subvencions en règim de lliure concurrència competitiva per l'activitat de Cooperació Internacional i Solidaritat d'Arenys de Mar 2017
Destaquem
 
^