Arenys de Mar
Portada>Civisme
Botķ que mostra/amaga menú lateral
CIVISME

Regidoria de Civisme
Arenys...  de Mar, de tothom!

CIVISME

El principal objectiu de l´Ajuntament d´Arenys de Mar és posar-se al servei de la ciutadania i vetllar pel compliment dels seus drets, fent que la poblaciķ se senti orgullosa de viure a la vila. Per aconseguir-ho, el consistori s´ha dotat d´una sčrie d´eines que garanteixin els drets i deures de la ciutadania. L´ordenanįa de Policia i Bon Govern –en vigor des del 1992- n´és el principal exponent, ja que fixa les obligacions de veīns i veīnes d´Arenys de Mar per assegurar una bona convivčncia.

Amb el pas dels anys, la vila s´ha dotat de nous instruments que complementen aquesta ordenanįa, fent incís en alguns aspectes que requerien d´una normativa més concreta. És per aixō que Arenys de Mar també disposa d´ordenances per a la tinenįa d´animals domčstics, publicitat i sorolls a la via pública i, més recentment, per a la regulaciķ i control del mosquit tigre i altres tipus d'infeccions parasitāries.

Sķn eines necessāries per assegurar un Arenys de tots i per a tots. Perō, alhora, no tenen sentit si l´Ajuntament no compta amb la complicitat de la ciutadania. És per aixō que Arenys de Mar necessita el compromís de tots els veīns i veīnes perquč vetllin pel seu compliment. Amb accions tan simples com no donar menjar als coloms, portar el gos lligat i recollir les seves defecacions, no llenįar publicitat pels carrers, fer ús de la deixalleria, o respectar el mobiliari urbā; aconseguim entre tots fer un Arenys cada dia millor.

Per tu, per tots, per Arenys de Mar: fomentem el civisme. Perquč junts fem un bon equip!

Dades de la regidoria

Regidora: Isabel Roig

Ajuntament d'Arenys de Mar. Centre Cultural Calisay
Riera Pare Fita, 31
08350 Arenys de Mar
Tel. 93 795 97 77

civisme@arenysdemar.cat

Destaquem
 
^