Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
ELS FORMULARIS
Vull colˇlaborar en el dispositiu d'acollida de poblaciķ refugiada

Tant si sou una entitat o associaciķ d'Arenys de Mar, com si sou un veí o veīna a títol particular, i voleu colˇlaborar en allō que pugueu amb la poblaciķ refugiada que estā previst que arribi a la vila en els prķxims mesos, podeu omplir aquest formulari.

Les dades quedaran a disposiciķ de la Regidoria de Cooperaciķ Internacional i Solidaritat perquč puguin contactar amb vosaltres.

Moltes grācies per la vostra colˇlaboraciķ.

Dades de contacte
*
*
*
*
*
Proposta de colˇlaboraciķ
La persona/entitat indicada més amunt especifica que estā interessada en donar suport al dispositiu d'acollida de poblaciķ refugiada, i tot seguit indica la seva proposta de colˇlaboraciķ (cliqueu sobre la icona "i" per a exemples):
Cliqueu per veure l'ajuda *

Cal organitzar i prioritzar els āmbits d’ajut per part dels ōrgans competents, i per aixō, aquells suports que no disposin d’estructura per gestionar-los, quedaran a l’espera i es tindran en consideraciķ de derivar, si s’escau, quan sigui oportú.

L'Ajuntament d'Arenys de Mar anirā ampliant la informaciķ tan bon punt disposem de més novetats en relaciķ a aquest afer.  

Nota legal: Posem en el vostre coneixement que part de les dades que voluntāriament ens cediu s'integraran al fitxer de la base de dades de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, Regidoria de Cooperaciķ i Solidaritat, el qual garanteix la seva confidencialitat d´acord a la Llei Orgānica 15/99, de 13 de desembre de Protecciķ de Dades. En qualsevol moment podreu exercir el dret de rectificaciķ o cancelˇlaciķ d'aquestes dades en els punts d'atenciķ al ciutadā.

 
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00