Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ELS FORMULARIS
Vull col·laborar en el dispositiu d'acollida de població refugiada

Tant si sou una entitat o associació d'Arenys de Mar, com si sou un veí o veïna a títol particular, i voleu col·laborar en allò que pugueu amb la població refugiada que està previst que arribi a la vila en els próxims mesos, podeu omplir aquest formulari.

Les dades quedaran a disposició de la Regidoria de Cooperació Internacional i Solidaritat perquè puguin contactar amb vosaltres.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Dades de contacte
*
*
*
*
*
Proposta de col·laboració
La persona/entitat indicada més amunt especifica que està interessada en donar suport al dispositiu d'acollida de població refugiada, i tot seguit indica la seva proposta de col·laboració (cliqueu sobre la icona "i" per a exemples):
Cliqueu per veure l'ajuda *

Cal organitzar i prioritzar els àmbits d’ajut per part dels òrgans competents, i per això, aquells suports que no disposin d’estructura per gestionar-los, quedaran a l’espera i es tindran en consideració de derivar, si s’escau, quan sigui oportú.

L'Ajuntament d'Arenys de Mar anirà ampliant la informació tan bon punt disposem de més novetats en relació a aquest afer.  

Nota legal: Posem en el vostre coneixement que part de les dades que voluntàriament ens cediu s'integraran al fitxer de la base de dades de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, Regidoria de Cooperació i Solidaritat, el qual garanteix la seva confidencialitat d´acord a la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre de Protecció de Dades. En qualsevol moment podreu exercir el dret de rectificació o cancel·lació d'aquestes dades en els punts d'atenció al ciutadà.

 
^